Ispovesti

POZAJMIO JE ĆERKIN TELEFON I OSTAO U ŠOKU: "Moja devojčica ima samo 14 godina, dotuklo me je kad sam shvatio šta radi!"

Zabranio joj je da viđa tog mladića a ona je sad ljuta i potištena.

13.09.2023 21:00

POZAJMIO JE ĆERKIN TELEFON I OSTAO U ŠOKU: "Moja devojčica ima samo 14 godina, dotuklo me je kad sam shvatio šta radi!"
Shutterstock

Roditelji današnjih tinejdžera često su pod stresom jer ne mogu da kontrolišu njihovo ponašanje. Digitalne komunikacije omogućavaju veći procenat zbližavanja i upoznavanja mladih ljudi. Kako je u iskrenoj ispovesti ispričao jedan otac sasvim slučajno je pozajmio mobilni telefon svoje ćerke kada je otkrio njenu veliku tajnu.

- U telefonu sam odmah ugledao njene fotografije sa nekim mladićem. Pojedine slike su bile vrlo ekplicitne. Moja devojčica ima tek 14 godina, izgleda da je njemu rekla da ima 15, dok on ima 16 godina. Toliko sam se zabrinuo da sam ušao u njihovu prepisku i shvatio da su već imali intimne odnose, To me je dotuklo - ispričao je on za britanski San.

Shutterstock

Čovek pozajmio ćerkin telefon, pa ostao zapanjen sadržajem

Sledili su neprijatni razgovori između oca i ćerke, a odluka je bila jasna: ona je morala da prekine tu vezu.

- Ćerka mi se pravdala kako ne misli da je bilo šta loše učinila, budući da je zaljubljena u tog mladića, a veruje da je i on u nju. Međutim, on je bio taj koji je insistirao na brzom viđenju i se*su, a neprestano je satima drži budnu noću na video pozivu i tražio joj obnažene fotografije. Moja ćerka je premala za intimne odnose i rekao sam joj da mora sve momentalno da prekine. Od tada dolazi vidno potištena kući iz škole. Samo se zatvori u svoju sobu, psuti glasno muziku, ne komunicira ni sa mnom ni sa majkom, dok mlađu braću ne primećuje. Ni sam nisam pametan šta mi je činiti - požalio se ovaj tata. 

pexels.com

Devojka je pod roditeljskim pritiskom morala je da okonča vezu

Kako je objasnila terapeutkinja njegova ćerka zaista jeste mlada za intimne odnose, ali je njegov pristup možda nije bio baš najbolji.

Vaša ćerka je premlada za bilo koji vid ozbiljne i se*sualne veze, samo morate da nađete način da joj ukažete da je to bilo za njeno dobro. Uvek joj govorite da je sve što radite za njeno dobro i njenu bezbednost. Objasnite da je zakonski zabranjeno da stariji muškarac ima odnose sa devojkom koja još nema 16 godina i da on može da odgovara pred zakonom. Pričajte sa njom na temu zaštite i kontracepcije, očigledno je ušla u tu priču bez ikakog razmišljanja - rekla je terapeutkinja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)