Ispovesti

UPOZNALA GA JE NA INTERNETU I ODLUČILA DA SE SRETNU UŽIVO: Sve je delovalo idilično dok nije pomenuo ime sina, to je bila crvena lampica i kraj!

Ona ne krije da joj se on dopao sve dok se nisu dotakli teme dece.

21.09.2023 11:11

UPOZNALA GA JE NA INTERNETU I ODLUČILA DA SE SRETNU UŽIVO: Sve je delovalo idilično dok nije pomenuo ime sina, to je bila crvena lampica i kraj!
Shutterstock

Upoznavanje potencijalnog partnera uvek je mač sa dve oštrice. Nekad neko na prvi pogled deluje vrlo fino i šarmantno, a onda nas neka njegova izjava zauvek odbije. Upravo to je doživela jedna žena koja je svoja iskustva sa upoznavanje muškaraca mogućih ljubavnih partnera opisala na internetu.

Kako je ona ispričala, dopisivala se s jedniom muškarcem i na kraju je pristala da se nađu na piću i upoznaju očo i u oči. Sve je delovalo idilično dok on nije izgovorio jednu rečenicu koja je nju šokirala. 

- Veoma je teško uspostaviti vezu sa nekim, pogotovo u nekim zrelijim godinama. Tada smo svesni toga šta želimo, a šta ne. Muškarci se na sajtovima za upoznavanje uglavnom lažno predstavljaju, pa je pravo čudo naći nekog sa kim ćete dobiti želju da izađete, a da ne završite kao kratkotrajna avantura za jednu noć - započinje ispovest ova žena, a o tome je pisao i San.

pexels.com

Izašla na sastanak, pa se pokajala

Ono što je njoj zaparalo uši su imena dece koje je čovek sa kojim je izašla dao svojoj ćerki i sinu. 

- Dopao mi se jer imamo dosta toga zajedničkog i zaista sam verovala da ćemo se videti još koji put. Sve je bilo sjajno dok se nismo dotakli teme dece. Pomenuo je da ima decu, sina i ćerku i upitala sam ga kako se zovu, čisto da bih nastavila razgovor. Rekao je da mu se sin zove Dizel i ja sam zanemela od šoka. U životu nisam čula to ime, sem u konotacaiji dizel goriva. Više se ni ne sećam kako mu se ćerka zove, ali svakako je neko bizarno ime u pitanju. To je bilo dovoljno da mi kaže sve o njemu - zaključila je ona.

Shutterstock

Nije znala kako da skrati izlazak sa muškarcem sa sajta za upoznavanje

Usledili su brojni  komentari  a mnogi pratioci delili su njeno mišljenje.

- Ja bih na tvom mestu rekla da mi nije dobro, pokupila se i istog trena otišla.

- Jedino ukoliko nije nemački akcenat, pa da je izvorno ime zaprevo Dazel ili tako već nešto, iako je svakako čudno.

- Moj bivši šef ima sinove koji se zovu Dizel i Eksel, svi smo se oduvek zezali na račun toga.

- Još ako je tip koji voli brza kola i ostalo, ni ne čudi što je sinu dao to ime.

- Crvena lampica za "okreni se i beži koliko te noge nose!" - bili su samo neki od komentara na njen post. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)