Roditeljstvo

ĆERKA JOJ JE DALA DUKS, A ONDA JE UGLEDALA JEDAN DETALJ NA NJEMU: Par sekundi kasnije svi su plakali zbog porodičnog otkrića (FOTO+VIDEO)

Emocije nije mogao niko od ukućana da sakrije, čak ni porodični pas.

07.09.2023 16:00

ĆERKA JOJ JE DALA DUKS, A ONDA JE UGLEDALA JEDAN DETALJ NA NJEMU: Par sekundi kasnije svi su plakali zbog porodičnog otkrića (FOTO+VIDEO)
Instagram-swayandsarahbuild

Mnogi koji imaju unuke tvrde da je ljubav prema njima posebna. Ona je po mnogo čemu drugačija od ljubavi prema sopstvenoj deci, a neki tek tad imaju vremena da se mališanima posvete i na neki načim se oduže za sve ono što nisu stigli kada su oni bili roditelji. Trenutak kada se sazna da će se postati baka je po mnogo čemu specifičan, a jedna devojka odlučila se da to važno saopštenje predoči majci na veoma originalan način.

Snimak počinje prikazom dve žene koje stoje u dnevnoj sobi, dok starija drži u rukama sivu duksericu. Kako im ništa ne bi remetilo dragoceni trenutak, čak je i porodični pas van kuće i bezuspešno skače po vratima. Devojčin otac je takođe van kuće i sa nestrpljenjem čeka da uđe unutra. 

Starija žena drži duks koji joj je dala ćerka i zagleda ga. U pitanju je siva dukserica na kojoj biše “baka”. Ćerka joj je upravo rekla da misli da joj je majka zaboravila taj duks u njenom stanu. Specifična je reakcija ove žene, koja ga pošto je videla šta piše na njemu, žustro vraća ćerki uz konstataciju: “Ovo nije moje!” Ćerka joj odgovara rečima: “Da li si sigurna?” Žena tek tada u trenutku shvata šta bi to moglo da znači i osmeh iznenađenja i sreće joj se proteže duž usana.

Majka sledećeg trenutka grli ćerku koja joj objašnjava kako je te nedelje i sama shvatila da je trudna. Nekoliko trenutaka dve žene ostaju čvrsto pribijene jedna uz drugu roneću suze radosnice. Njen tata koji je očigledno već znao vest ulazi u kuću sa čašama i slavlje može da počne.

- Moje najdraže uspomene - stoji u opisu ovog videa.

Snimak je dobio blizu 50.000 sviđanja i izazvao salve emocija.

- Najinteresantniji je budući deda koji sa psom čeka ispred vrata i oboje skakuću!

- Reakcija ove žene me je nasmejala do suza kada vrati duks na početku snimka, ubeđena kako ona nije baka!

- Ovo je divno, toliko mi nedostaju moji roditelji.

- Način na koji je ćerka smislila da saopšti mami je toliko originalan.

- Meni je otac umro, a mamu nisam videla mnogo godina, srećom imam dva divna sina, ali nikada nisam imala priliku da sa nekim od roditelja podelim ovaj veličanstveni trenutak.

- Na početku snimka smejala sam se reakciji ove žene, dok sam na kraju snimka završila u suzama.

- Biti baka i deka je divno, uživajte!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)