Roditeljstvo

UNUKA JE SVOJOJ BAKI SAOPŠTILA VESTI KOJE SU JE DOVELE DO SUZA: Sve je bilo spakovano u jednoj kutiji, žena je gledala u nju ne mogavši da sakrije emocije (VIDEO)

Samanta Mari je rano ostala bez majke pa je najveći oslonac imala u njenoj mami, a svojoj babi.

02.09.2023 18:01

UNUKA JE SVOJOJ BAKI SAOPŠTILA VESTI KOJE SU JE DOVELE DO SUZA: Sve je bilo spakovano u jednoj kutiji, žena je gledala u nju ne mogavši da sakrije emocije (VIDEO)
Printscreen/TikTok/sammychadwick21

Oni koji se bore sa sterilitetom i iz dana u dan i rade testove na trudnoću znaju kroz kakve su muke prošli i da takvo neprijatno iskustvo može potpuno obeshrabriti čoveka. Iščekivanje pozitivnog testa na trudnoću mnogima je najveća želja a činjenica je da se veliki broj parova suočava sa ovim problemom i da uprkos svemu ne odustaju i bore se na razne načine.

unsplash.com

Nema veće sreće od para koji sazna da će napokon postati roditelji

Samanta Mari, kako se predstavlja na TikTok mreži, podelila je sa javnošću momenat kada je svojoj 90-godišnjoj baki otkrila vest da je trudna. Dok su sedele u spavaćoj sobi i razgovarale, mlada žena je odlučila da baki otkrije kako će uskoro postati majka budući da se borila sa sterilitetom 6 godina. Samanta je kako kaže u objavi bila svesna koliko će starica obradovati i koliko želi da se ona ostvari u ovoj ulozi pa je odlučila da joj to saopšti na indirektan način. Budući da je Samantina majka umrla pre 6 godina, unuka je rekla svojoj baki kako joj majka poslala poklon. Njena, kako je zove nana, veruje da je to majčin blagoslov a u snimku se vidi kako je iznenađena vešću ne sakrivajući neizmernu radost. Vremešna starica se potpuno oduzela od sreće u narednom trenutku kada joj Samanta saopštava kako čeka blizance. 

Baka je počela čvrsto da je grli, spremna gotovo da zaplače. Emotivni snimak sakupio je preko pola miliona sviđanja, a korisnici nisu propustili priliku da Samanti kažu kako ima divnu vezu sa svojom bakom. 

- Način na koji te je zgrabila i zagrlila.

- Plače. Volela bih da moja baka može da me zagrli opet. Kakvu divnu nanu imaš i divna joj je reakcija.

- Oči me peckaju ovo je predivan trenutak.

 

@sammychadwick21

Telling my 90 year old nan that im pregnant with twins after 6 years of infertility. My mum died 6 years ago and my nan believes that my mum sent these blessings🩷🩷. This content is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact licensing@catersnews.com or call +44 121 616 1100 / +1 646 380 1615 ♬ original sound - Miss Samantha Maree

 

- Posle nekoliko godina steriliteta , ovaj video me rastopi. Neka je blagoslovljena tvoja nana a tebi zdrava trudnoća.

- Volela bih da imam nanu poput tebe, preslatka je.- komentarisali su korisnici mreže.

Devojka je sa svojim pratiocima podelila i posebno uzbuđenje kada je i svom suprugu saopštila sjajnu vest. Kako je navela u objavi oni su isključili svaku mogućnost da će se to dogoditi, ali eto, sreća im se napokon nasmešila.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)