Roditeljstvo

"KAKVA SI TI TO MAJKA, DA LI ČUJEŠ PLAČ BEBE": Bezbrižno se snimala telefonom dok se u pozadini čuje vriska njene ćerke, kritike ne prestaju

Ona tvrdi da nije zanemarila svoju devojčicu i da se ona brzo smiri i ponovo zaspi.

31.08.2023 17:00

"KAKVA SI TI TO MAJKA, DA LI ČUJEŠ PLAČ BEBE": Bezbrižno se snimala telefonom dok se u pozadini čuje vriska njene ćerke, kritike ne prestaju
Printscreen Instagram/mollymae

Poznata influenserka Moli Mej Heg (24) našla se na udaru žestokih kritika na društvenim mrežama. Ona je optužena da je loša majka i da zanemaruje svoju bebu ali je ona ove optužbe odbacila. 

Kako je objasnila za britanski San, ona je posvećena svojoj sedmosečenoj ćerkici po imenu Bambi šta god ljudi o njoj govori na mrežama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly-Mae Hague (@mollymae)

Žestoke kritike 

Sve je počelo pre izvesnog vremena kad je Moli snimala vlog u svom domu koji je potom i objavila na društvenim mrežama i Jutjub kanalu. Dok ona sa osmehom na licu govori o novim trendovima u pozadini se čuje njena ćerka koja vrišti na sav glas. 

Moli ni jednim gestom nije pokazala da uopšte čuje plač bebe a kamoli da je otišla da proveri šta se dešava sa devojčicom u drugoj sobi.

Usledile su žestoke kritike na njen račun.

- Da li čuješ da ti dete vrišti?

- Kakva si ti to mama kad ne reaguješ kad ti beba plače. Imam dve reči za tebe - loša majka.

- Jadno dete sa takvom majkom. Ja bih sve odmah ostavila i otišla kod deteta -  bili su samo neki od kritika na njen post.

Ubrzo se oglasila i sama Moli koja tvrdi da nije loša majka i da je optužena bez ikakvog razloga.

- Ako ste ikada pomislite da zanemarujem bebi monitor i da ne čujete Bambi kako plače u pozadini, to nije tačno. Treba joj samo minut da se smiri, uvek je ostavim na pet minuta da plače i ona jednostavno zaspi. Nemojte misliti da sam tamo loša mama - pravdala se Moli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly-Mae Hague (@mollymae)

Na put bez bebe

Ona je objavila i da ide na poslovni put u Njujork ali da je uznemirena zato što mora da ostavi svoju ćerkicu. 

- Ovo će biti moje poslednje veče koje ću provesti sa Bambijem pre nego što sutra krenem u Njujork. Biće to najduže vreme koje ću provesti bez nje i iskreno se brinem zbog toga. Pokušavam da ne ulažem previše energije u činjenicu da ćemo biti razdvojene zbog čega ću osećati nostalgiju za domom. Zbog svega toga odlažen pakovanje iako znam da moram da se spremim za put - rekla je Moli.

Usledile su nove kritike. Kako su pedantno izračunali njeni pratioci Moli je već pet puta ostavljala Bambi od rođenja do danas zarad svojih obaveza. 

- Devojko, imaš dete ne može da živiš kao ranije.

- Bambi je tako mala i slatka kako imaš srca da je ostaviš - bili su neki od komentara.

Moli je u februaru dobila ćerkicu sa verenikom Tomijem Fjurijem koji se nije oglašavao po pitanju ponašanja njegove verenice prema zajedničkoj bebi.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)