Roditeljstvo

OSTAVILA JE MUŽA SAMOG S BEBOM I PSIMA, kada se vratila zatekla je šokantnu scenu: Niko se nije micao, a zbog jedne životinje se skamenila! (VIDEO)

Jedna novopečena mama doživela je situaciju kojoj se nije nadala nakon što je na kratko izašla iz prostorije u kojoj su bili njen suprug i dete sa čak 5 kućnih ljubimaca.

25.06.2023 11:04

OSTAVILA JE MUŽA SAMOG S BEBOM I PSIMA, kada se vratila zatekla je šokantnu scenu: Niko se nije micao, a zbog jedne životinje se skamenila! (VIDEO)
Instagram-reelsleak

Beba koja dolazi u dom neminovno donosi veliki broj promena, od kojih su neke posebno drastične. Ma koliko roditeljima svi savetovali da treba da se naspavaju jer kada dođe beba neće imati ni minut mira, mnogi taj trenutak do detetovog rođenja ne iskoriste za odmor. Nespavanje i iscrpljenost početnih meseci glavni su problemi kako roditelja, tako i ukućana koji borave s bebom na istom spratu. 

Pojedine mame praktikuju da spavaju kada i beba spava, ali to u mnogim situacijama nije moguće. Dete tek sa nekoliko godina stiče rutinske navike spavanja u određeno vreme, pa roditelji u tom periodu, kada znaju da će njihovi mališani biti u dubokom snu, mogu da planiraju odmor ili druge aktivnosti. Iako bebe najviše spavaju baš po rođenju, njihov san je isprekidan i nepredvidiv. Često se dešava da ih i najmanji šum može poremetiti i probuditi iz naočigled veoma čvrstog sna.

Jedan video bebe, koja je, kako se čini, toliko premorila celu porodicu, postao je viralan, a evo i zašto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reels Leaks (@reelsleak)

Svi na ovom snimku spavaju kao da su zaspali na komandu. Tata je taj koji spava sedeći na garnituri u dnevnoj sobi, dok mu je u naručju ćerkica od tek nekoliko meseci. Ona je toliko čvrsto zaspala da joj je i cucla ispala iz usta. Međutim, to nije sve. Na snimku su čak 4 psa, koja takođe spavaju najdubljim mogućim snom i u netipičnim položajima. Jedan, koji je na podu, naslonio je glavu baš kao da je na jastuku, dok je vrhunac jedan od njih koji je zaspao na krevetu, i to na leđima, baš kao da se onesvestio. U jednom trenutku je izgledalo kao da mu nije najbolje, pa je žena, koja je čitavu scenu zatekla vrativši se ih druge prostorije, pomislila da sa njim nešto nije u redu. Ispostavilo se, međutim, da samo spava čvrstim snom. 

Ukoliko pomislite da je to sve, na samom početku snimka vidi se i četvrti pas, kao i usnula crno-bela mačka na naslonu ugaone garniture, tik iznad bebine glave.

Instagram-reelsleak

Jedan od pasa zaspao je tako kao da se onesvestio od umora 

Snimak je za kratko vreme dobio oko pola miliona sviđanja na Instagramu, tačnije oko 430.000, a komentari su se nizali.

- Ova beba spava baš kao da je radila smenu od 12 sati! -

- Ovo se zove popodnevna dremka -

- Izgleda da je u ovoj kući spavanje zarazno -

- Mama snima jer zna da onog trenutka kada odluči da legne i čim sklopi oči, svi će se probuditi, čak i mačka! -

- Ovde nije potreban DNK test, izgleda da beba ima očev gen što se spavanja tiče, ali šta je sa psima?! -

- Ovde je veća verovatnoća da slučajno nešto lupi ili se polomi i probudi ih sve nego da izbije nuklearni rat -

- Nedostaju mi takve večeri -

- Sve odiše mirom i spokojem -

- Mora da ih je ova beba pošteno sve izmorila - glasili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)