Mace

UDOMILI SU MAČE, A ONDA GA IZGUBILI U KUĆI: Kada su ga konačno pronašli, pretrnuli su od straha, žena je vrisnula od šoka! (VIDEO)

Zbog ovog snimka zabrinuli su se i mnogi korisnici TikToka, ali su ubrzo odahnuli, baš kao i vlasnici ovog preslatkog bića.

18.06.2023 19:01

UDOMILI SU MAČE, A ONDA GA IZGUBILI U KUĆI: Kada su ga konačno pronašli, pretrnuli su od straha, žena je vrisnula od šoka! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/user2036790506621

Vlasnici ljubimaca će vam potvrditi da ne postoje lepšti trenuci nego oni koje provedu sa svojim psom ili mačkom, deleći sa njima ljubav. Ipak, posedovanje ljubimca predstavlja i veliku odgovornost. Da bi njegovo odgajanje bilo kako treba, vlasnik bi trebalo da poznaje psihologiju i ponašanje svojstveno određenom tipu životinje kako ne bi dolazio u zabune i probleme.

pexels.com

Mnogi vlasnici vremenom otkrivaju prirodu svog ljubimca

Na TikTok pojavio se snimak jedne mace koja je isprva uspela da svoje vlasnike ostavi u šoku i ozbiljno ih zabrine, baš kao što je bilo i kasnije s njihovim pratiocima na popularnoj društvenoj mreži. 

Naime, na snimku se vidi kako očajni vlasnici svuda po kući traže mače koje su tek nedavno udomili. Posle izvesnog vremena ugledali su ga nasred hodnika koji vodi do kuhinje. Maca je ležala nepomično na leđima, što nije svojstveno macama, pa su vlasnici u šoku vrisnuli, strahujući od najgoreg. Ni na licu životinje nije se videlo da li diše, pa je strah rastao.

Međutim, nakon što su ljubimcu prišli sasvim blizu, shvatili su da on u stvari spava i da uživa na hladnom podu verovatno zbog velikih vrućina. Snimak je na mreži sakupio 3,1 milion pregleda, a korisnici mreže su u ovoj maci videli sebe u mnogim situacijama, pa su iskoristili priliku da ostave po neki šaljivi komentar.

@user2036790506621

Говорят она до сих пор там лежит😂 ♬ оригинальный звук - My_ocean_cattery__

- Žali za svojim životnim odlukama -

- Ovako ja spavam poslednje nedelje - 

- Kakav sam nakon vežbanja... - 

- Beba je umorna -

- O Bože, ovo je najslađa stvar ikada - komentarisali su korisnici mreže.

I dok su se neki zabrinuli zbog mace, drugi su shvatili da su nedostatak energije i iscrpljenost učinili svoje. 

Inače, koliko god izgledalo neobično, na sajtvoima za ljubimce napominje se da je dnevno odmaranje svojstveno mačkama. One se zapravo ubrajaju u životinje koje zaista znaju da uživaju, a veći deo životnog veka provedu u snu. Ležanje na leđima znači da zaista uživaju i da ih ne treba uznemiravati. Ako u tom trenutku vašeg ljubimca pomazite po stomaku to je za njega veoma nepredvidiva situacija, pa nije poznato kako će odreagovati. Mačke otkrivaju stomak samo pred ljudima u koje imaju bezrezervno poverenje jer je to njihov najranjiviji deo tela. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)