Roditeljstvo

BEBA IM JE NEPRESTANO VRIŠTALA IZ SVEG GLASA, BILI SU OČAJNI: A onda su shvatili šta joj se dešava, zaplakali su i prasnuli u smeh u isto vreme! (VIDEO)

Isprva nisu znali šta je razlog bebinog plača dok nisu pogledali iza njene glave.

23.06.2023 14:01

BEBA IM JE NEPRESTANO VRIŠTALA IZ SVEG GLASA, BILI SU OČAJNI: A onda su shvatili šta joj se dešava, zaplakali su i prasnuli u smeh u isto vreme! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/mephong219

Odrastanje beba sa sobom nosi mnogobrojne izazove za mame i tate i ono što oni treba da nauče o svom novorođenčetu. Budući da su to bića koja su u svojoj najranijoj fazi razvoja, te da ne znaju da govore, roditelji moraju pomno da prate svaki njihov pokret kako bi znali da li im nešto odgovara ili ne, da li su u opasnosti zbog eventualne nepažnje ili možda trpe nekakav bol.

Foto: Shutterstock

Nekada je roditeljima potrebno vreme kako bi shvatili šta bebi odgovara, a šta ne 

Jedna mama koja je podelila snimak svoje bebe na TikTok mreži, bila je potpuno izbezumljena u jednom trenutku kada je čula plač deteta, a nije mogla odmah da registruje u čemu je problem. Beba se zacrvenela i zacenula od plakanja, što je kod majke izazvalo još veću nervozu. Pozvala je i supruga, ali ni on nije mogao da odgonetne šta se dešava. 

A onda su shvatili o čemu se radi, pa su prasnuli u smeh, dok su mami istovremeno lile suze i od radosti i od tuge.  

Budući da je dete malo i nesvesno svog ponašanja, očigledno je sasvim slučajno došlo u kontakt sa svojom kosom koja mu je verovatno izgledala čudno. Tako je beba samu sebe čvrsto ščepala za vlasi, nesvesna šta treba da učini, dok je istovremeno trpela nesnosan bol. 

Snimak je na mreži sakupio 2,1 milion sviđanja, a iako je mnogima bilo žao bebe koja je sebe izložila bolu, bilo je i onih kojima je čitava situacija komična.

- Oh, bebo, žao mi je... -

- Kada je kraljica drame rođena... -

- Ona misli da ima jednu ruku - 

- Jano dete -

- Moja beba je ovo radila do 9. meseca - komentarisali su korisnici mreže.

I dok su Tiktokeri zbijali šale na račun bebe, ali je i sažaljevali zbog situacije u kojoj se našla, mnoge majke su se oglasile rekavši kako su imale slična iskustva i da deca u procesu razvoja ispituju sebe i tako istražuju. Naravno, roditelji bi trebalo da ih imaju uvek na oku jer iako deca u tom uzrastu ne koriste igračke mogu se nekim neartikulisanim pokretom samopovrediti.

BONUS VIDEO.

Komentari (0)