Roditeljstvo

CELOJ FAMILIJI JE POSLAO SLIKU SUPRUGE IZ PORODILIŠTA, AL JE ZABORAVIO NA JEDAN DETALJ: Žena očajna, sada ne sme nikome da izađe na oči! (VIDEO)

Ona od sramote sad ne sme nikoga od njegove familije da pogleda u oči, a pre objavljivanja sporne slike intimne delove tela je pokrila smajlijem.

18.06.2023 16:01

CELOJ FAMILIJI JE POSLAO SLIKU SUPRUGE IZ PORODILIŠTA, AL JE ZABORAVIO NA JEDAN DETALJ: Žena očajna, sada ne sme nikome da izađe na oči! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/4kids1mom0energy

Rođenje deteta je najsrećniji trenutak za svakog roditelja. Tako je jedan uzbuđeni tata toliko bio srećan zbog rođenja sina da je slikao mamu i bebu odmah nakon porođaja.

Ne razmišljajući previše on je fotografiju svoje supruge i tek rođenog sina poslao kompletnoj familiji. Međutim, problem je što se na slici videlo više nego što bi trebalo, odnosno intimni deo tela njegove žene koja mu je podarila sina.

Urnebesan snimak sa spornom slikom podelila je njegova žena Vendi koja se uhvatila za glavu kad je videla šta je uradio njen muž. Ona je očajna zbog nesmotrenosti svog muža i sad ne sme od stida nikog u njegovoj familiji da pogleda u oči.

- Sećajući se kako je moj muž poslao sliku našeg tek rođenog sina iz porodilišta zaboravljajući da isečr fotografiju - napisala je očajna žena i uhvatila se za glavu.

Snimak je videlo više od 1,5 miliona ljudi.

Usledili su brojni urnebesni komentari.

- Mislila sam da se hvatate za glavu jer je on poslao fotku dok ste još raščupani nakon porođaja, ali ovo je još golje - 

- Sad bar vaš sin ima dokaz da je sigurno deo vaše porodice - 

- Ja bih odmah ubila svog muža - 

- Mene su hitno poslali na carski rez, a suprug je svima poslao sliku naše ćerke u trenutku kad su je bukvalno vadili iz mene. U pozadini mi se vide bubrezi! -  

- Ne mogu da verujem da čovek nije video da ti je bolnička spavaćica još do struka i da se sve vidi.

- Tata je car! Garant ništa nije primetio - bili su samo neki od komentara na mrežama.
Da ne bi ponovila istu grešku kao i njen muž žena je intimne delove tela sakrila smajlijem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)