Roditeljstvo IZGLEDA KAO AVION IAKO JE BABA: "Zabranila sam unuci da me zove baka, jurim karijeru i neću odustati!" 11:02
Roditeljstvo SA 15 GODINA JE OSTALA TRUDNA, A POTOM DOBILA JOŠ DVOJE DECE: "Sve što su mi tada govorili tek sada shvatam i prolazim kroz krizu!" (VIDEO) 17:00
Roditeljstvo VIDEO KOJI DIRA PRAVO U SRCE: Čak 9 tetaka dočekalo je bebu, o onome što su uradile pričaju svi na mrežama! (VIDEO) 18:00
Roditeljstvo "KAKVA SI TI TO MAJKA, DA LI ČUJEŠ PLAČ BEBE": Bezbrižno se snimala telefonom dok se u pozadini čuje vriska njene ćerke, kritike ne prestaju 15:00
Roditeljstvo OSTAVILA JE BEBU SA DEKOM NA 10 MINUTA: Tiho je otvorila vrata sobe i ostala kao ukopana sa očima punih suza (VIDEO) 09:00
Roditeljstvo VOŽNJA KOJU JEDAN TAKSISTA NIKAD NEĆE ZABORAVITI: Uletela je u auto, a onda su krenuli vriska i krici, njegov potez je sve iznenadio! 11:01
Roditeljstvo KOGA TO OVA ŽENA DOJI? Tiktokerka se pohvalila na mrežama, ali je naišla na žestoke reakcije! (VIDEO) 14:05
Roditeljstvo OD SEDAMNAESTE GODINE JE KONSTANTNO TRUDNA: Priča ove žene ostavlja bez daha, a tek koliko dece ima! (VIDEO) 15:01
Roditeljstvo LJUDI NEPRESTANO BULJE U OVU MAMU KADA DOĐE U OBDANIŠTE: Svi me osuđuju zbog jedne stvari! (VIDEO) 15:06
Roditeljstvo KAD SE NAPIJEM DRUGARICA MI DOJI DETE! Mlada majka otkrila kako se snalazi u novoj ulozi i sa željom da se provodi, reakcije su podeljene! (VIDEO) 14:01
Tetka Saveta Doselili su se u novi dom i u SUDO MAŠINI ZATEKLI UŽAS NAD UŽASIMA! Nisu mogli da veruju šta im je prethodni stanar ostavio! 08:00
Roditeljstvo Poslednji ISPIT i BEBA u roku od 24 sata! Dr Ivana je DIPLOMSKI SPREMALA U PORODILIŠTU (FOTO) 14:00