Roditeljstvo

KOGA TO OVA ŽENA DOJI? Tiktokerka se pohvalila na mrežama, ali je naišla na žestoke reakcije! (VIDEO)

Mlada mama po imenu Morgana Šlej Smit ne mari za jezive komentare koji joj svakodnevno stižu putem TikToka zbog načina na koji vodi računa o svom detetu.

23.12.2022 15:05

KOGA TO OVA ŽENA DOJI? Tiktokerka se pohvalila na mrežama, ali je naišla na žestoke reakcije! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/morgssmithh

Majčino mleko je izuzetno važno za detetov razvoj i, kako stručnjaci navode, u njemu se nalaze sva hranljiva svojstva neophodna za zdrav rast i razvoj mališana. U poslednje vreme smo svedoci da širom sveta majke promovišu dojenje na javnom mestu i da se ne ustručavaju od tog postupka, kakogod to izgledalo drugima. I čini se da je upravo to promenilo svest kod većine ljudi koji proces prirodnog hranjenja bebe na javnom mestu malo liberalnije prihvataju.

Ipak, jedna mama je na TikToku naišla na žestoku osudu kada je na svom nalogu postavila snimak na kom se vidi kako doji veliku devojčicu, uz napomenu da za ne mari za to što su joj mnogi već poručili kako je njeno dete za to prestaro. Mama se, inače, zove Morgana Šlej Smit, i ona je tzv. tinejdž mama, kako samu sebe opisuje u jednoj objavi. Osim toga, otkrila je da je samohrani roditelj.

Ona u svojim objavama uglavnom vodi prave "ratove" s pratiocima i uvereva ih da je sasvim normalno da njena devojčica još dobija mleko od nje, pozivajući se na mnogobrojne izveštaje u kojima stručnjaci smatraju da dete može da sisa i u toj dobi jer iz majčinog mleka ono dobija sve što mu je neophodno za jači imunitet. Uprkos tome, mnogi njeni pratioci navode da devojčica treba da pređe na regularnu hranu i da joj se to što ona kao majka radi sigurno neće svideti kad odraste.

- Koji pakao -

- Izgleda kao dete ima između 7 i 9 godina -

- Dušo, zakaži što pre pregled kod lekara -

- Sačekaj da ovo vide njeni prijatelji - kometarisali su šokirani pratioci.

Neki od korisnika su rekli da majka može u manjoj količini devojčici da da mleko, uz zaključak da za to zaista nema potrebe. I dok su je mnogi osuđivali i rekli da devojčica čak izgleda i starije od 3 godine, koliko je ona navela da ima, bilo je i onih koji su u njenom načinu gajenja deteta videli pozitivnu stvar. Osim toga što su rekli kako će dete biti zdraviji, neki su čak bili oduševljeni takvom vezom između majke i ćerke, kao i načina na koji majka deli intimni trenutak sa svima, bez obzira na devojčicine godine.

A šta vi kažete?

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)