Roditeljstvo

IZGUBILI SU DVE BEBE, A ONDA KONAČNO DOBILI PRILIKU DA UGLEDAJU SVOJE PRVO DETE: Video koji dira pravo u srce!

Kejtlin Morej je od detinjstva želela da usvoji dete, a sada joj se ta želja konačno i ostvarila nakon dve teške situacije.

20.12.2022 22:10

IZGUBILI SU DVE BEBE, A ONDA KONAČNO DOBILI PRILIKU DA UGLEDAJU SVOJE PRVO DETE: Video koji dira pravo u srce!
Printscreen/Tiktok/kaitlynmoreau2

Jedan par se, uprkos činjenici da oboje mogu da se ostvare u ulozi roditelja, odlučio na humani gest - da usvoje svoje prvo dete. Sam proces, kako je otkrila Kejtlin Morej, mama malenog dečaka, nije bio nimalo jednostavan. Međutim, velika želja da budu roditelji i da pruže krov nad glavom nekom detetu koje ostalo bez bioloških roditelja, bilo je jače od svega. Još dok su bili u vezi, kako ona u jednoj svojoj objavi kaže, želeli su da usvoje dete. Da stvar bude interesantnija, kada je bila mala, Kejtlin je čak napisala svojoj majci pismo u kom joj je tražila da za nju usvoje brata ili sestru

Na pitanje šta je ipak bilo presudno da se odluče na taj potez Kejtlin je otkrila da je imala pobačaje i to dvaput. Nakon toga se pomolila Bogu i shvatila zajedno sa suprugom da je možda najbolje da usvoje neko dete. U februaru prošle godine započeli su proces koji je trajao sve do septembra.

Iako je, kako je priznala ta hrabra žena, više puta posustajala i pitala se li da postupak završe do kraja, pre svega zbog dugog procesa za koji nisu svi spremni, Kejtlin se vodila činjenicom da je to prilika koju im je dao Bog i da treba da je iskoriste.

@kaitlynmoreau2 Our journey to adoption wasn’t easy but it was worth it. We love our son more than we could have ever imagine #infertilityjourney #adoption ♬ the winner takes it all - november ultra

Prema njenim rečima, treba biti hrabar i ne posustajati.

- Plakala sam, jecala sam... ručala sam sa suprugom i rekla sam mu samo: Možeš li molim te da se moliš za mene? Ne znam kako da se kontrolišem. Nisam emotivna osoba, ali to je jednostavno bilo izvan moje moći. Ali na kraju je bebica odabrala nas, odabrala je da bude usvojena - kaže u jednoj objavi Kejtlin

Trenutak kada je beba stigla do budućih roditelja predstavlja jedan od najdirljivijih trenutaka za taj par, ali i za sve one koji su ga pogledali, a na TikToku ga je lajkovalo 1,6 miliona ljudi. Par je sedeo u jednoj prostoriji iščekujući da dovedu dečaka. Susret je bio veoma emotivan i otac je prvo preuzeo bebicu, a zatim se priključila i majka koja je mališana odmah uzela u naručje. Radost i sreća su bili neizrecvi.

Sve to emotivno su doživeli i korisnici TikToka.

- Čestitam i hvala što ste tom predivnom dečaku obezbedili porodicu -

- Plačem kao usvojeno dete! Vi ste blagoslov na ovom svetu! I on će vas mnogo voleti! Hvala što ste se odlučili za usvajanje - 

- Ovo je toliko divno -

- Volim način kako vam je ta osoba dala svima prostor da imate trenutak kao porodica - pisali su korisnici popularne društvene mreže.

Mnogi su u tome videli čistu ljubav koja se deli bezrezervno, kao i humani gest i istinsku sreću koju će roditelji podeliti sadetetom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)