Roditeljstvo

REAKCIJA OVOG DEČAKA KADA JE PRVI PUT UGLEDAO SVOJU SEKU TERA SUZE NA OČI! Nikoga ne ostavlja ravnodušnim (VIDEO)

Jedna mama podelila je sa svojim pratiocima na TikToku trenutak kada su njeni stariji sinovi dobili priliku da upoznaju tek rođenu sestricu, što je raznežilo na stotine ljudi.

12.12.2022 21:01

REAKCIJA OVOG DEČAKA KADA JE PRVI PUT UGLEDAO SVOJU SEKU TERA SUZE NA OČI! Nikoga ne ostavlja ravnodušnim (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/dawnpearcy

Nema lepšeg poklona za dete nego kada mu roditelji podare brata ili sestru, iako to nekada ume da bude izazov zbog kog se deca takmiče ili pokazuju ljubomoru. Iščekivanje odlaska u porodilište može da se pretvori u pravu večnost, a za mališane je posebno iskustvo da vide novog člana porodice koji će sa njima živeti, odrastati i deliti dobro i zlo čitavog života.

Jedna mama na TikToku je pokazala upravo takav jedan trenutak, iščekujući svoju porodicu u porodilištu da upoznaju novog člana. Daun Persi je frizerka po profesiji i ima dva dečaka, dok je treći put dobila devojčicu. Poželela je da sinovima pokaže njihovu seku dok je još u porodilištu, pa je, dok je sedela čekajući svog supruga i decu, odlučila da uključi telefon i snimi reakciju mališana. 

Otac je ušao sa dečacima, a stariji se verovatno vratio iz škole ili sa treninga jer je na leđima nosio ranac. Dok su ulazili u sobu radoznalo su "zverali" očima ne bi li ugledali bebu, zapitkujući sve vreme: "Gde je?". A kada su je napokon videli, stariji dečak je briznuo u plač, ali tako da njegova reakcija nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

To se i pokazalo na osnovu reakcija korisnika mreže.

- O Bože, kako slatko... veliki brat je spreman da se o njoj brine zauvek -

- Ovo je toliko divna i nežna reakcija. On će postati divan mlad čovek -

- O Bože, toliko slatko... plačem za vreme ručka -

- Njegovo lice je reklo sve. Stariji brat je ukrao moje srce načinom na koji gleda u sestricu -

- Plačem! To je ljubav! - komentarisali su pratioci mlade žene.

Ona je dobila mnoštvo čestitki za bebicu, ali i pohvala za sinove koji izrastaju u prave muškarce i zaštitnike koji će biti tu za svoju sestru. Daunova je potom podelila i video nakon prve nedelje rođenja devojčice, kao i radosti koju dele dečaci čuvajući svoju sestru i pružajući joj ljubav

Pojedini TikTokeri prisetili su se trenutaka kada su oni upoznali svoju braću i sestre i koliko su, takođe, sve to emotivno prihvatili.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)