Roditeljstvo

OBOJE SMO TAMNE KOSE I OČIJU I OČEKIVALI SMO DA I NAŠE DETE BUDE TAKVO, ali kada je napunilo godinu dana usledio je šok! Kako je ovo moguće? (VIDEO)

Eboni Kraford je sa svojim pratiocima na TikToku podelila kako se njen dvogodišnji mališan menjao tokom vremena i time potpuno zbunila korisnike popularne društvene mreže.

07.12.2022 13:05

OBOJE SMO TAMNE KOSE I OČIJU I OČEKIVALI SMO DA I NAŠE DETE BUDE TAKVO, ali kada je napunilo godinu dana usledio je šok! Kako je ovo moguće? (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/ebony_andthreeboysx

Na koga beba liči, osnovna je tema gotovo od prvog trenutka kada novorođenče dođe na ovaj svet. Očekivano je da ukoliko su i mama i tata tamnokosi i dete bude takvo, a ako u porodici postoji neko s plavim očima roditelji se potajno nadaju da će baš njihov njihovo voljeno biće to nasledeiti. Malo roditelja vodi se mišlju da dete može ličiti na tetku, ujaka ili strica, kao i da gene može da vuče od nekih daljih predaka. Ipak, ono za šta roditelji generalno nisu pripremljeni jeste da se dete kroz odrastanje može menjati, i to kako njegova kosa i oči, tako čitav lik. Iako nekima to možda i teško pada, po sredi je biologija i ono kako je sve namestila priroda

Eboni Kraford i njen suprug su nakon dva dečaka postali roditelji još jednog i očekivali su da će baš poput svih ostalih članova porodice i on imati crnu kosu i tamne oči. Dečak se kao takav i rodio, međutim, kako je vreme odmicalo postali su zbunjeni jer je dete drastično menjalo izgled. Pomalo zbunjena mama je tako podelila snimak preslatkog mališana, koji je sada dvogodišnjak, i koji umesto crne kose i tamnih očiju ima potpuno plavu kovrdžavu kosicu i krupne plave oči. Svojom nežnom lepotom nalikuje devojčici, pa mnogi korisnici TikToka ne mogu da veruju da je u pitanju ista beba.

- Pomislila sam da je devojčica dok se nije čulo "zdravo" -

- Genetika je čudo! Koliko daleko unazad moraš ići da bi pronašao plavu kosu u porodici?-

- Neverovatno kako su joj oči prešle u plavu boju -

- Pokažite nam sliku poštara -

- Možda nije tvoje - šalili su se korisnici mreže.

Iako je većina bila iznenađena takvim fenomenom, drugi su naveli svoje primere da su i oni sami prošli kroz takav proces ili njihovo dete. 

Inače, Eboni je sa svojim pratiocima podelila i ne tako lepe vesti u vezi sa svojim detetom, nakon što su ona i njen suprug primetili više puta kako mališan otežano diše. Posle nekoliko hospitalizacija i zaključaka lekara da dečak "samo ima virus", ustanovljeno je da boluje od retkog WPW sindroma koji u nekim slučajevima prati ekstremno ubrzani rad srca.

Dečak sada svakodnevno uzima terapiju i izrasta u prelepog i srećnog dečaka koji je na TikToku prava senzacija jer mnogi zbog njegovog lika i načina na koji ga majka oblači misle da je devojčica.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)