Roditeljstvo

KAD SE NAPIJEM DRUGARICA MI DOJI DETE! Mlada majka otkrila kako se snalazi u novoj ulozi i sa željom da se provodi, reakcije su podeljene! (VIDEO)

Da bi izbegla da alkohol utiče na njenu bebu jedna mama je dozvolila prijatelji da podoji njeno dete nakon što se ona pijana vratila iz provoda

12.10.2022 16:01

KAD SE NAPIJEM DRUGARICA MI DOJI DETE! Mlada majka otkrila kako se snalazi u novoj ulozi i sa željom da se provodi, reakcije su podeljene! (VIDEO)
Printscreen Tiktok/@gregariously_grace

Dojenje je najprirodniji način ishrane bebe u njenim prvim mesecima života. Ono što je veoma važno jeste da lekari u tom periodu majkama da nikako ne konzumiraju alkohol koji preko mleka može da dospe u organizam bebe i tako štetno utiče na nju. 

Međutim, mlada mama po imenu Grejs sa Floride došla je na ideju kako da izlazi i popije koju čašicu više, a da pritom ne naškodi bebi. Njena izjava i video snimak koji je postavila na Tiktoku šokirao je njene pratioce.

 

 

Mama pije prijateljica doji

Grejs ima malu bebu i svesna je važnosti dojenja kako bi njeno dete imalo jak imunitet i dobro zdravlje tokom života. Međutim, ta mlada mama ne želi da se odrekne izlazaka sa društvom, što podrazumeva i veću količlinu alkohola.

Kako bi u takvim situacijama zaštitila svoje dete ona je došla na ideju da kad se vrati pijana iz provoda njenu bebu podoji prijateljica koja takođe ima malo dete.

- Moja prijateljica ima sedmomesečno dete koje je s ocem van zemlje ovog vikenda. Dopustila sam joj da da podoji moju bebu kako bi ojačala njegov imunološki sistem, a i kako bih olakšala sebi - objasnila je Grejs u videu. 

Rekla je i pojasnila da ona poželi da popije alkoholno piće, ali da zna da to šteti bebi, pa je zato zamolila svoju prijateljicu da podoji njeno dete. Ona je naglasila da ne vidi ništa čudno i loše u tome.

- I ona je majka, ima malu bebu kao i ja - dodala je Grejs.

Podeljene reakcije

Njena objava na TikToku izazvala je brojne podeljene reakcije. I dok su je jedni kritikovali nazivajući je lošom majkom, bilo je i onih koji ne vide ništa loše u tome što je poželela da sebi da malo oduška i provede se uz alkohol kad već ima ko da doji njenu bebu.

- Devojko, ti si sada majka i dobrobit deteta treba da ti bude na prvom mestu. Da li je moguće da ne možeš da izdržiš bez provoda i alkohola bar dok beba ne odraste? - napisala je jedna korisnica društvenih mreža.

- Ne vidim ništa čudno u tome. Nigde ne piše da dete ne sme da sisa mleko druge žene. Ne vidim u čemu je razlika - napislala je druga.

- Ovo je pravi primer prijateljske podrške i sestrinstva. Dozvoliti prijateljici da podoji tvoje dete je divan gest - napisla je treća.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)