Dete

BEBA JE ODBILA MLEKO IZ BOČICE, A EVO ŠTA JE DEDA URADIO! Pogledajte kako ju je nahranio, ostavio je ljude u potpunom transu!

Beba ne prestaje da plače, više puta je odbila mleko iz flašice i čini se da nema te sile koja bi uspela da je nahrani pre nego što joj se mama vrati, ali ovaj deka dosetio se fantastične ideje o kojoj bruji ceo internet!

21.04.2022 10:05

BEBA JE ODBILA MLEKO IZ BOČICE, A EVO ŠTA JE DEDA URADIO! Pogledajte kako ju je nahranio, ostavio je ljude u potpunom transu!
shutterstock.com

Mnoge od nas su prošle situaciju kada njihova beba iz nekog razoga nije htela da sisa, pošto se navikla na flašicu.

S druge strane, podjednako je teška situacija kada mališani odbijaju flašicu, pa ukoliko mama nije tu, tek nastupaju problemi.

Ovo je na svojoj koži osetio i jedan muškarac kome je njegova kuma ostavila malog dečaka da ga pričuva i nahrani mlekom iz flašice.

Beba je neprestano odbijala flašicu i nije prestajala da plače.

Kumov otac uzeo je stvar u svoje ruke i podojio bebu!

Baš tako, on se dosetio nečega što ne bi svakome palo na pamet.

Isekao je svoju majicu u predelu bradavice, jednom rukom je držao dete, a drugom ispod majice je pridržavao flašiu.

Izgleda da je genijalna ideja ovog čoveka upalila, tek dete je misleći da je u pitanju prava dojka, počelo da na neki način "sisa" dedinu sakrivenu flašicu.

A snimak dede koji doji dete preplavio je intrenet, i sve nas nasmejao do suza!

Uverite se i sami!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)