Ispovesti

ZABRANIO SESTRI DA DOJI: Sada se pita da li je pogrešio! Šta biste vi uradili?

Novopečeni mladoženja je izazvao bes korisnika društvenih mreža zbog onoga što je na svom venčanju priredio svojoj sestri.

01.08.2022 18:30

ZABRANIO SESTRI DA DOJI: Sada se pita da li je pogrešio! Šta biste vi uradili?
FOTO: shutterstock.com

Venčanje je veliki i značajan događaj u svačijem životu, ali on ipak traje jedan dan. Materinstvo i briga o novorođenčetu je posao koji roditeljima, a prevashodno majaci, oduzima sve raspoloživo vreme. Ipak, izgleda da jedan 34-godišnji muškarac toga nije bio svestan, pa je svoju sestru pošteno obrukao tokom svog venčanja. Portal Srećna Republika otkriva šta se desilo.

Čovek je na Redditu napisao da mu se sestra porodila pre dva meseca i da ona obično doji svoju bebu pred drugima gde god da ide. Istakao je sledeće:

- Ukoliko odemo kod nje u posetu, ona će dojiti pred nama. Ako smo u poseti našim roditeljima, ona će dojiti. Ukoliko se nađemo negde na javnom mestu, ona će sedeti na klupi u parku i dojiti svoje dete.

Dodao je da joj to nikada nije zamerio, jer zna da će uvrediti svoju sestru. Međutim, kada ju je video kako doji pred gostima na njegovoj svadbi, kaže da je izgubio smirenost. U početku, čovek tvrdi da je ljubazno prišao svojoj sestri. Pitao ju je zašto nije ponela mlečnu formulu ili se izmlazala pre svečane večere.

Sestra mu je odgovorila rekavši da ne mora da nosi formulu ili flaširano mleko jer se oseća prijatno dok doji. Takođe je tvrdila da joj je korišćenje pumpice bolno.

Čovek joj je tada rekao da je mogla da se žrtvuje i napravi kompromis na jedan dan, te da je bebi mogla da spremi mlečnu formuli ili da ispumpa mleko umesto da doji pred njegovih 250 zvanica.

- Rekao sam joj da treba više da razmišlja o tome umesto da ovim potpuno osramoti sebe i nas - napisao je on.

Njegova sestra mu je rekla da sada ne može ništa da uradi u vezi sa tim, jer njena beba treba da jede. Muškarac se požalio svojoj ženi na prijemu da njegova sestra doji pred njihovim gostima.

Njegova supruga (23) se nije složila sa njim i rekla mu je da bi trebalo odmah da se izvini sestri. Roditelji muškarca stali su na stranu njegove žene i složili se da njegova sestra ne čini ništa loše i da gostima nije smetalo njeno dojenje. Mladoženja je napisao da je odlučio da prozove sestru samo zato što je smatrao da je njeno dojenje neprimereno na formalnoj proslavi.

Zatim je zatražio mišljenje drugih korisnika Reddita u vezi sa ovom situacijom. Bio je iznenađen kritikama koje je dobio.

- Čak i kada bi beba mogla da popije mleko iz flašice, bilo da se radi o ispumpanom mleku ili adaptiranom mleku, mama bi i dalje morala da se izmlaza kako ne bi poremetila dotok mleka. Veliki si neznalica i ne razumeš baš kako funkcioniše hranjenje beba - napisao je jedan korisnik.

Drugi korisnici su tvrdili da njegova sestra uopšte nije ni morala da prisustvuje venčanju sa novorođenčetom, ali se ipak pojavila da podrži svog brata i da je on to trebalo da uzme u obzir, piše portal yourtango.com

- Tvoja sestra zaslužuje zagrljaj i zahvalnost što se potrudila da prisustvujete venčanju sa dvomesečnim detetom - zaključio je drugi korisnik.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)