Ispovesti

ŽENA TRUDNA S DETETOM SVOG ROĐENOG SINA! Šokantna ispovest podelila svet, a u porodici je svi podržavaju! (VIDEO)

Priča o trudnici Nensi Hok, koja nosi dete svog sina, izazvala je burne reakcije. Neki je osuđuju, neki smatraju plemenitim gestom majčinstva.

23.09.2022 15:10

ŽENA TRUDNA S DETETOM SVOG ROĐENOG SINA! Šokantna ispovest podelila svet, a u porodici je svi podržavaju! (VIDEO)
instagram*cambria hauk

Vest da je jedna majka (56) otkrila kako je trudna sa sinom, šokirala je svet. Naime, Nensi Hok iz Jute odlučila je da bude surogat majka svom sinu Džefu i snaji Kembri nakon što je ta mlada žena usled zdravstvenih problema morala da prođe histeroktomiju (operacija uklanjanja materice).

Nensi se ponudila da bude surogat majka, pre svega jer je znala koliko njen sin uživa u roditeljstvu i mašta o proširenju porodice, a to nakon operacije njegove žene više nije bilo moguće. Budući da ima 56 gdina, Nensi je prvobitno mislila da ta opcija nije mnogo realna u praksi, ali ipak, postupak je uspešno prošao i Nensi će polovinom novembra na svet doneti svog unuka. Zvuči zaista bizarno, zar ne?

- Nikada nisam zamišljala da bih mogla da zatrudnim sa 56 godina ili da je to uopšte moguće da se desi. Ipak, ovo je jedna prelepa stvar koja se dešava - istakla je Hokova.

Zanimljvo je to da Džef i Kembri imaju blizanakinje Veru i Ajvi koje su dobili vantelesnom oplodnjom pre Kembrine operacije. Potom su na isti način dobili još jedne blizance, dečake Luku i Dizela. Taj porođaj je bio traumatičan, s nizom komplikacija, zbog čega su morali da joj uklone matericu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nancy Hauck (@nancyhauck)

Ipak, par je želeo još dece, te je u pomoć priskočila Kembrina svekrva. 

- Imali su velike probleme sa neplodnošću, međutim, tokom procesa vantelesne oplodnje ostalo im je još zamrznutih embriona koje su želeli da iskoriste. Kembri više nije mogla da iznese trudnoću, a meni je palo na pamet da bih ja to mogla da uradim za njih - ispričala je još Nensi. 

Ona je, kako je otkrila, tu ideju iznela svom sinu i on je zaplakao od sreće. 

- U prvi mah nisam rekla svom suprugu za tu ideju, ali kasnije mi je i on bio velika podrška kroz ceo taj  proces. Niko nije mislio da će oplodnja uspeti jer sam u poznim godinama. Međutim, lekari su rekli da sam odličnog zdravlja i da je moguće da se trudnoća iznense. Nakon što sam zatrudnela, dobro sam se osećala, sve je bilo isto kao i kada sam nosila svog sina - kaže Nensi za Dejli Mejl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nancy Hauck (@nancyhauck)

Ta trudnica je hormonsku terapiju počela u januaru ove godine dajući sebi injekcije svaki dan tokom prvih 12 nedelja. Oplođen embrion je prebačen u matericu mesec dana kasnije. Sve je funkcionisalo besprekorno.

- U prvim nedeljama bilo me je strah jer sam bila trudna pre 26 godina, kada sam dobila najmlađe dete. Kada se na testovima krvi pokazalo da se oplodnja uspešno primila, bila sam van sebe od sreće, kao i cela porodica. Sve ovo kroz šta sam prošla je izuzetno prelepo iskustvo i veoma nesvakidašnje. Ponosna sam što nosim bebu za svog sina i snaju. Kada smo saznali da će beba biti devojčica, to nas je dodatno raznežilo - ispričala je Nensi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nancy Hauck (@nancyhauck)

Celokupna veoma neobična situacija, dodatno je učvrstila odnose u porodici, te su sada svi jedno drugome bezrezervna podrška.

- Veoma sam zahvalan što imam tako nesebičnu majku koja se žrtvovala za mene i moju suprugu. Celo ovo putovanje ostavilo me je u čudu. Zadivljen sam svojom majkom, njenom dobrotom i ljubavlju koju ima za nas. Ovo iskustvo je bilo puno lepih trenutaka, ali i poniznih. Okolina nije shvatala našu situaciju i nisu svi dobronamerno gledali na taj  plemeniti gest. Ipak, prilika da budem otac još jednoj devojčici je veliki blagoslov - zaključuje Džef.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Trs

23.09.2022 19:58

Bolesnici. Nekako bih razumela da nemaju dece ali vec imaju 4. Mnogo su bolesna nacija

Koji je problem

23.09.2022 20:23

I? Šta je problem????? Majka nosi embrion oplođen u laboratoriji i jajna ćelija je njene snaje!!!! Svaka joj čast! Boginja! To u Americi košta 50-60 000$ da iznese nepoznata osoba. I uvek može biti problema. Ako je ok dati bubreg, jetru, kosnu srž zašto ne i matericu???? Bez DEBILNIH TRANSPLANTACIJA lekova, imuno terapije i neuspeha u 95% slučajeva!

Veki

25.09.2022 00:41

Bolesno. Da nemaju decu , pa da se i razmisli, ali da kaze da propusti priliku da bude otac jos jednoj devojcici !!!???