Roditeljstvo

VOŽNJA KOJU JEDAN TAKSISTA NIKAD NEĆE ZABORAVITI: Uletela je u auto, a onda su krenuli vriska i krici, njegov potez je sve iznenadio!

Žena se porodila na zadnjem sedištu taksija tokom vožnje do bolnice, a taksita nije hteo ništa da joj naplati.

23.03.2023 12:01

VOŽNJA KOJU JEDAN TAKSISTA NIKAD NEĆE ZABORAVITI: Uletela je u auto, a onda su krenuli vriska i krici, njegov potez je sve iznenadio!
Shutterstock

Eboni Pejdž Blank (23) iz engleskog primorskog grada Plimut rodila je svog sina Kaija u taksiju na putu ka porodilištu. Taksista Bobi, koji je mladu mamu vozio ka bolnici, rekao je da se nije uplašio kad je shvatio da se žena porađa na zadnjem sedištu njegovog vozila, već se skoncentrisao da je bezbedno doveze do porodilišta.

On nije želeo da joj naplati vožnju do bolnice, kao ni čišćenje taksija, a mamu je posetio i u porodilištu i doneo poklone ne samo za bebu već i njenu stariju ćerkicu.

Pixabay.com

Beba se rodila tokom vožnje na zadnjem sedištu taksija

Beba požurila

Opisujući šta se dešavalo pre dramatičnog porođaja u taksiju, Eboni je ispričala za britanske medije da je tog dana bila sa majkom u kupovini.

- Odjednom sam osetila bolove i kontrakcije, pa sam samo rekla majci da moram hitno kući. Zaustavila sam taksi i smestila se na zadnje sedište kad mi je pukao vodenjak. Tad sam shvatila da nemam kud i da je porođaj već počeo. Sreća, pa sam se već porađala jer kod kuće imam dvogodišnju ćerkicu i tačno sam znala šta me očekuje - ispričala je svoje neobično iskustvo mlada mama.

Porođaj je brzo išao i na pola puta do porodilišta Eboni je shvatila da neće stići do porodilišta.

- Porodila sam se bukvalno tokom vožnje taksija. Moj sin je očigledno žurio da dođe na svet. Taksista Bobi je zaista bio divan. Odmah je shvatio o čemu se radi, nije paničio i dovezao me je do bolnice gde su me preuzeli lekari. Sutradan je došao u porodilište da me obiđe. Doneo je poklone za moj sina i ćerkicu, zaista je bio divan - dodala je Eboni.

Foto: Shutterstock

Taksista nije želo ništa da naplati mladoj mami

Ništa nije naplatio

Taksista Bobi priznaje da tu vožnju neće zaboraviti do kraja života. Kao je ispričao, sve je izgledalo kao na filmu. 

- Pukao joj je vodenjak i počela je da kuka od bolova. Odmah sam shvatio da se porađa, ali sam se skoncentrisao na put ispred sebe kako bi majku i bebu bezbedno dovezao do bolice. Na sreću sve je prošlo bez komplikacija, a mama i njen sin su odlično - rekao je on.

Bobi je odlučio da ne naplati vožnju Eboni, kao ni čišćenje taksija čije zadnje sedište je bilo isprljano i krvavo zbog njenog porođaja.

- Smatrao sa da ne bi bilo u redu da joj naplatim vožnju i čišćenje taksija. Ja lično nemam decu, ali ima dosta sestrića i sestričina koje izuzetno volim. Ni na kraj pameti mi nije bilo da joj bilo šta naplatim. Ovo je difintivno bila najluđa stvar koja mi se dogodila - rekao je Bobi koji šest godina radi u Plimutu kao taksista. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)