Roditeljstvo

Otišla je u bolnicu zbog napada slepog creva, a PORODILA SE POSLE 15 MINUTA! Ona je jedna od milion, evo šta joj se dogodilo! (VIDEO)

Kejla Nikol Simpson ima samo 21 godinu i veoma neobičnu priču - sve vreme je dobijala menstruaciju, mršavila je i nikad nije imala trudnički stomak.

bySrećna republika

05.11.2022 12:01

Otišla je u bolnicu zbog napada slepog creva, a PORODILA SE POSLE 15 MINUTA! Ona je jedna od milion, evo šta joj se dogodilo! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/kaylanicolesimpson

Kejla Nikol Simpson (21) nije znala da je trudna sve dok nije otišla u bolnicu sa, kako je verovala, upalom slepog creva, a ispostavilo se da su to bili trudovi, piše britanski San.

Ta studentkinja sa Univerziteta Indijana u Sjedinjenim Američkim Državama je ostala šokirana kada je na ultrazvuku otkrila da je trudna. Naime, nije imala nikakve znake trudnoće, već je imala simptome za koje je mislila da su jaki menstrualni grčevi. Tako je bilo sve dok bolovi nisu postali toliko intenzivni da je pomislila kako sigurno ima napad slepog creva. Zbog toga se odmah uputila ka bolnici.

I tako je 7. novembra rodila devojčicu Madi, samo nekoliko trenutaka nakon obavljenog ultrazvuka. 

- Lekari nisu znali šta nije u redu. Dok su radili ultrazvuk moja mama je videla nešto poznato na ekranu. Sekundu kasnije počela sam da vrištim od bolova i doktor je dotrčao. Bila je to glava - otkrila je mlada Kejla koja se porodila u rekordnom roku. 

 


Njeni trudovi trajali su samo 15 minuta, a dva dana kasnije Kejla je otpuštena iz bolnice sa savršeno zdravom bebom. Otad svoje novorođenče naziva i svojom najboljom prijateljicom.

 

- Nisam imala klasičan trudnički stomak, niti sam izgubila menstruaciju. Bila sam najmršavija u životu. Ona će uskoro napuniti jednu godinu, a nama je super! - otkrila je mlada mama. 

U videu podeljenom na TikToku otkrila je da nije imala nikakve bolove pre porođaja i da je taman odradila duplu smenu na poslu od 12 sati.  

 

@kaylanicolesimpson

If I manifest it, it will happen ♬ original sound - Sickickmusic


 

Na dan kada su bolovi postali nepodnošljivi, Kejla je pozvala svoju majku i rekla joj da je vozi u bolnicu.

- Nazvala sam mamu misleći da mi puca slepo crevo. Počela sam i da krvarim. Toliko me bolelo da sam jedva hodala i govorila - otkrila je Kejla koja sama odgaja malenu Madi, to jest samo uz majčinu pomoć.

Na TikToku ne spominje ko je devojčicin otac

Inače, lekari veruju da je Kejli imala izuzetno redak oblik takozvane kriptične trudnoće koja prolazi nezapaženo sve do kasne faze ili do samog porođaja. Za to su, kako se veruje, uglavnom odgovorni hormoni, ali svoj uticaj imaju i mnogi drugi faktori. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)