Dete ZAŠTO AUTIZAM ČEŠĆE POGAĐA DEČAKE: Zabrinuti naučnici - da li je za sve "kriva" hemikalija koja se nalazi čak i u vodi! 13:01
Odrasli POSTOJI NEKA TAJNA VEZA IZMEĐU NAŠEG RASPOLOŽENJA I OVOG DELA TELA: Nikad ne biste ni pomislili da utiče na lučenje hormona sreće! 10:40
Odrasli OVO SU ZNACI DA JE HOLESTEROL VEĆ POVIŠEN: Vide se na koži i oko očiju, a da biste se "očistili", ovo je prvi korak 10:01
Odrasli JEDAN DEO ODEĆE JE LEGLO GLJIVICA, a leti ga ne skidamo: Peckanje i nelagodnost tokom odnosa samo su neke od posledica 13:40
Odrasli NE IGNORIŠITE OVE ZNAKOVE KADA JE REČ O ZDRAVLJU: Skriveni simptomi koji ukazuju na visok šećer u krvi 12:35
Odrasli HANA JE SAZNALA DA IMA RAK U ČETVRTOM STADIJUMU: Ove simptome su lekari mesecima ignorisali, a sve je bilo jasno 13:01
Odrasli ČEŠALA SAM SE DO KRVI, noćima nisam spavala, a onda se još jedan znak bolesti pojavio na vratu: Ovako ćete prepoznati Hočkinov limfom 15:01
Odrasli BILA SAM ZABORAVNA, LEKARI SU MISLILI DA IMAM DEMENCIJU, ALI JE ISTINA BILA JOŠ GORA: Ni oni nisu mogli da poveruju u ono što se desilo 18:41
Odrasli NIJE SVEJEDNO KOJI DEO GLAVE VAS BOLI: Ovo je 6 tipova glavobolje koji otkrivaju sve o zdrastvenom stanju! 09:40
Odrasli AKO OVO PRIMETITE NA VRATU, ODMAH IDITE KOD LEKARA: 6 simptoma bolesne jetre koje ne smete da ignorišete! 09:40
Odrasli KAKO PREPOZNATI MIGRENU PRE NAPADA: Ovih 6 simptoma su UPOZORENJE 72 sata pre početka bola u glavi! 15:35
Odrasli AKO OVO PRIMETITE NA KOŽI, MOŽDA PATITE OD STANJA KOJE POGAĐA SVE VIŠE LJUDI: Važno je razlikovati alergiju i intoleranciju jer je lečenje drugačije! 15:01