Vesti BILA JE PRED POROĐAJEM KAD JU JE MUŽ OSTAVIO: Trudnica se našla u dugovima do guše, a onda je usledio preokret! (VIDEO) 13:01
Roditeljstvo JA SAM BABICA, NEĆETE VEROVATI ŠTA SAM VIDELA: Lista stvari koje ne treba da nosite u porodilište! 13:40
Brak i veze SEBIČNI MUŽ RAZBESNEO SUPRUGU TIK PRED POROĐAJ: Postavio joj pitanje koje nijedna žena ne bi očekivala u tom trenutku! 19:40
Vesti HELEN JE OTIŠLA NA PUTOVANJE POTPUNO BEZBRIŽNA: Nešto ju je preseklo u stomaku, sela je na šolju, pa ostala u agoniji onim što je iz nje izašlo! 19:25
Odrasli TRUDNICA JE TOKOM ČASA JOGE PRIMETILA BOL U NOZI: Mislila je da je istegla mišić, ali usledila je dijagnoza o smrtonosnoj bolesti koja pogađa jednog u milion! 08:55
Odrasli NOVO OTKRIĆE ZAPANJILO SVE- koliko kalorija je potrebno da žene unose tokom trudnoće? Više nego što se misli! 15:45
Odrasli ZAŠTO JE BOLJE ZATRUDNETI SA 23 NEGO SA 38 GODINA: Zbog ovaga lekari savetuju ranije majčinstvo! (VIDEO) 09:40
Roditeljstvo OVO NIKAD NE TREBA DA GOVORITE TRUDNICAMA: Ovih 8 rečenica izbegavajte po svaku cenu! 11:05
Kuce TRUDNICA JE MIRNO SPAVALA KAD JE PAS SKOČIO NA NJU: Lajao je, vukao pokrivač - drama je usledila kad je shvatila šta se dešava! 11:11
Zanimljivosti OVO SU SVI ČEKALI: OGLASILA SE ŽENA ZA KOJU SE VERUJE DA JE RASTURILA BRAK ANI IVANOVIĆ: U prvom planu trudnički stomak Ester Sedlaček - ljudi u transu! (FOTO) 15:09
Brak i veze MUŽ JE PREDLOŽIO SAVRŠENO IME ZA NAŠU ĆERKU: Kada sam otkrila odakle mu inspiracija, pozlilo mi je! 09:40
Zanimljivosti PRVA SLIKA TRUDNE ŽENE ZA KOJU SE PRIČA DA NOSI BASTIJANOVO DETE! Glasine sve jače da je ona kriva što je fudbaler ostavio Anu i troje dece! (FOTO) 18:17