Roditeljstvo

ŠMINKALA SE IZMEĐU TRUDOVA DOK JE ČEKALA POROĐAJ! O potezima ove mame bruji ceo internet! (VIDEO)

Indi Klinton je na putu do porodilšta uradila celokupni tretman lepote, kako sebi, tako i svom suprugu.

19.10.2022 17:01

ŠMINKALA SE IZMEĐU TRUDOVA DOK JE ČEKALA POROĐAJ! O potezima ove mame bruji ceo internet! (VIDEO)
Printscreen Instagram/@indyclinton

Indi Klinton(25) iz Sidneja nije bila klasična porodilja. U želji da bude lepa za svoju bebu ona se, verovali ili ne, šminkala između trudova na porođaju.

Ona je na TikToku postavila čitav niz kratkih video snimaka i pokazala kako se priprema za porođaj. To je podrazumevalo čitav bjut tretman koji je započela kod kuće, nasatvila na putu ka bolnici i bolničkoj sobi a porodila se u vodi u kadi za porođaj. Nije poznato kako su lekari reagovali na njeno ulepšavanje ili bar Indi to nije otkrila.

@indyclinton

this girl is already so chilled, she is not in a rush to come out. meanwhile navy just slid out of there, our sweet b is taking her sweet time 🫶🏽 ♬ original sound - indyclinton

Ulepšavanje pa porođaj

Njena priprema započela je nakon što je starijeg sinčića ostavila sa dadiljom. Usledilo je pranje kose ali i nanošenje kreme za samopotamnjivanje.

- Kosa je sada oprana samo na brzinu da nanesem kremu za hidrataciju. Potom ću naneti krem za samopotamnjivanje. Ako se neko bude pitao zašto ovo radim odgovor je jednostavan želim da budem lepa na porođaju, da budem lepa za svoju bebu kad se rodi - rekla je Indi. 

Iako je već dobila trudove pred polazak u bolnicu iskoristila je prilku da suprugu počupa višak dlaka sa obrvama kako bi i on bio lep pred dolazak njihovog deteta. Usledio je put u bolnicu a Indi je vodila računa da ima dobru frizuru i da bude što lepša pre samog porođaja.  

@indyclinton

we’re going home and I couldn’t be more excited. I can’t believe we are a family of 4 🥹 I can’t stop smiling ♬ original sound - indyclinton

Rodila devojčicu

Nakon dolaska u bolnicu i pregleda dobila je blage kontrakcije. Vreme između trudova iskoristila je da se našminka.

U jednom trenutku obratila se pratiocima na Tik Toku zato što je bila u dilemi da li da na porođaju nosi brushalter ispod bolničke spavaćice ili ne.

Pratioci su joj poručili da preteruje i da treba da se skoncentriše na porođaj koji je očekuje. Bilo je i onih koji su joj poručili da batali šminkanje i ulepšavanje i da je bolje da vreme posveti svom detetu kad se rodi. V

Već sutradan Indi je objavila novi snimak iz bolnice i pokazala svoju tek rođenu devojčicu. Usledile su čestitke i komentari a mama je otkrila da će se devojčica zvati Valentina. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)