Roditeljstvo

KAMERA SLUČAJNO SNIMILA POROĐAJ! Muž je pao na kolena, a onda je pukao vodenjak... Nestvarne scene obišle svet!

Mlada mama podelila je svoje nesvakidašnje iskustvo sa porođaja i značajnu ulogu koju je u tom događaju odigrao njen muž.

31.08.2022 18:00

KAMERA SLUČAJNO SNIMILA POROĐAJ! Muž je pao na kolena, a onda je pukao vodenjak... Nestvarne scene obišle svet!
shutterstock.com

Sabriena Abri podelila je na Tik Toku nesvakidašnje iskustvo dolaska svoje bebe na svet. Naime, njen suprug Izi ne samo što je prisustvovao rođenju svog deteta, već je porodio Sabrienu, a sve je slučajno zabeleženo na snimku kućne kamere. Plan je bio da se ona porodi kod kuće u specijalnoj kadi s vodom, ali tata nije ni sanjao da će preuzeti ulogu babice i da će prihvatiti bebu prilikom izlaska iz majčine utrobe.

Podrška supruga

Sve je počelo u tri sata ujutru kad su buduću mamu probudili trudovi. Kako joj je to bilo drugo dete nije paničila, već se držala prethodnog dogovora sa suprugom da se porodi kod kuće u vodi.

- U kadu sam ušla oko 7 ujutro kako je i bilo planirano da se porodim u vodi. Imala sam otprilike jednu do dve kontrakcije u sat vremena, i tako sve do 6 sati popodne - ispričala je ona.

Pozvali su stručnu babicu koja je došla i pogledala Sabrienu koja prema njenim rečima nije trebalo da se porodi još nekoliko sati. Njen suprug se nije odvajao od nje hrabreći je da izdrži trudove.

@sabriena_abrre Your daily dose of birth control, you’re welcome🫶 #momtok #toddlersoftiktok #relatable ♬ original sound - Sabriena Abrre

Tata prihvatio bebu

Oko pet minuta do 22 sata Sabriena je osetila jake trudove.

- Izi se zaista trudio da mi pomogne. U trenutku kad sam osetila jake trudove on je pao na kolena. Baš u tom momentu meni je pukao vodenjak i sve se razlilo po njegovm licu. Međutim njega to nije omelo da me vrati u kadu s vodom. Već nakon nekoliko minuta i beba je počela da izlazi. Izi ju je uhvatio neposredno pre nego što je upala u vodu i odmah mi je stavio na grudi - uzbuđeno je ispričala mlada mama. 

Babica je prerezala pupčanu vrpcu a potom pregledala porodilju.

- Sve je bilo u savršenom redu. Beba i ja smo bile odlično, a ja nisam popucala tokom porođaja. Babica je pomogla meni i bebi da se smestimo u krevet dok je moj muž sijao od sreće jer pomogao svom detetu da dođe na svet - rekla je Sabriena. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)