Zanimljivosti

ONA JE UPRAVO RODILA SEDMO DETE, a evo kako izgleda! Supruga čuvenog glumca oduševila svet! (FOTO, VIDEO)

Na svet je stigla Ilaria Katalina Irena, a ponosni tata je već u bolnici ponosno pokazao crtež njenog stopala na svojoj podlaktici.

bySrećna republika

25.09.2022 13:01

ONA JE UPRAVO RODILA SEDMO DETE, a evo kako izgleda! Supruga čuvenog glumca oduševila svet! (FOTO, VIDEO)
Printscreen/Instagram/Hilaria Baldwin

Amerikanka Hilarija Boldvin (38), supruga čuvenog holivudskog glumca Aleka Boldvina (64), donela je na svet sedmo dete i sa čitavom planetom preko svog profila na Instagramu podelila radosne vesti, zajedno sa fotografijom sebe i tek rođene mališanke u bolničkom krevetu. 

Ono što je mnogima odmah zapalo za oko jeste kako majka sedmoro dece izgleda neposredno nakon porođaja, sa očiglednom šminkom. Ono što se, međutim, ne može osporiti jeste činjenica da je ona i prirodno izuzetno lepa žena. 

Pored novopečene mame po sedmi put, kako to biva u Americi, tik uz krevet je bio i poznati holvudski šarmer koji je ponosno podigao pesnicu u vazduh kako bi ga supruga fotografisala. Na njegovom licu se mogu videti očigledna sreća i ponos. 

Printscreen/Instagram/Hilaria Baldwin

Boldvin je pokazao i mastilom iscrtano stopalo novorođenčeta na svojoj podlaktici 

Par je dobio ćerku po imenu Ilarija Katalina Irena.

- Ona je ovde! Tako smo uzbuđeni da vas upoznamo sa ostvarenjem našeg malog sna, Ilaria Katalina Irena - napisala je Hilarija uz video i fotografije sebe i bebe iz bolnice.  

Ona je podelila i datum rođenja 22.9.2022. godine, kao i težinu bebe. Takođe je otkrila i novosti o njihovom zdravlju.

- I ona i ja smo srećne i zdrave - istakla je Boldvinova. 

 


Ona je zatim spomenulo i ostalo šestoro dece koje ima sa Alekom.

 

- Njena braća i sestre provode dan povezujući se i pozdravljajući svoju najmlađu sestricu u našem domu - naglasila je tridesetosmogodišnjakinja. 

Tokom jedne decenije braka Alek i Hilarija su dočekali Karmen (9), Rafaela (7), Leonarda (6), Romea (4), Edua (2) i Marilu (1). 

Hilarijine Insta priče bile su prepune slatkih fotografija Ilarijine starije braće i sestara kako drže svog najnovijeg člana porodice. Jedna posebno dirljiva slika prikazuje Hilariju kako drži svoje novorođenče dok se Karmen privila uz nju i zurila u svoju malu sestru. Ponosna majka sedmoro dece takođe je objavila solo snimak svog povijenog deteta kako mirno drema, očigledno nakon što se vratila kući iz bolnice.

Podsetimo, Hilarija je ovog marta radosno otkrila da je trudna sa svojom najnovijom bebom, a u maju su ona i Alek podelili da će dobiti devojčicu. To se dogodilo neposredno nakon tragedije u koju je poznati glumac bio umešan, a koja se dogodila na snimanju filma kada je on iz vatrenog oružja ubio snimateljku. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)