Roditeljstvo

OD SEDAMNAESTE GODINE JE KONSTANTNO TRUDNA: Priča ove žene ostavlja bez daha, a tek koliko dece ima! (VIDEO)

Atraktivna Tiktokerka je sa pratiocima podelila svoju neverovatnu životnu pričui sada ponosno pokazuje sve svoje naslednike.

07.12.2022 16:01

OD SEDAMNAESTE GODINE JE KONSTANTNO TRUDNA: Priča ove žene ostavlja bez daha, a tek koliko dece ima! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/mzkora

Podizanje jednog deteta je izuzetno izazovan posao za roditelja, a da ne pričamo za porodicu koja broji više članova. Svakom detetu treba obezbediti prostor i sve neophodne stvari koje su potrebne za svakodnevno funkcionisanje, pa se odluka para koji odluči da proširi porodicu na više članova smatra pravim podvigom. Međutim, lepota zajedništva može biti i te kako uočljiva u porodicama gde ima više dece, jer su svi podrška jedni drugima i niko se ne oseća usamljeno. 

Jedna majka je sa osmehom na licu pokazala da je uspela da podigne devetoro dece i to počevši od svoje sedamnaeste godine. Na snimku koji je objavila na TikToku pokazala je da su u pitanju sada već odrasle osobe i da je ona do svoje 28 godine rađala decu. Snimak je pogledan 14,2 miliona puta, a lajkovalo ga je 1,3 miliona korisnika.

Svoje pratioce je pitala da pogode koliko godina ima sada, a ako je verovati matematičkom proračunu koji je dala, ona ima 28 godina. Sjajnog izgleda ta ponosna majka kroz snimak pokazuje decu od najstarijeg do najmlađeg. Najstariji sin ima 21 godinu, a ako bi majka sa njim izašla u grad verovatno bi mnogi pomislili da je u pitanju njegova prijateljica ili sestra, jer su svi korisnici mreže bili zbunjeni kako joj uspeva da izgleda tako atraktivno.

- Svi su predivni. Blagosloveni ste -

- Predivna porodica. Izgledate fenomenalno -

- Ti si super žena! Imam toliko poštovanja prema tebi. Mislim da je i sa dvoje teško... -

- Vau, izgledaju poput tvojih braće i sestara - komentarisali su šokirani pratioci.

Žena je objasnila da je skoro svake godine od svoje sedamnaeste bila trudna, preskočivši dvaput po jednu. Ispričala je da je prvog sina dobila 2001. kada joj je bilo samo 17, s 19 godina dobila je prvu ćerku, a s 20 drugog sina. S 21 godinom dobila je trećeg sina, a već s 22 godine četvrtog sina. Kada je imala 24 ponovo je dobila ćerku, s 25 opet sina, s 26 godina još jednu ćerku i na kraju je s 28 godina rodila još jednog sina koji je beba od svega nekoliko meseci.

Ona, ipak, u šali kaže da je njen suprug najveće dete.

@mzkora I get told I only talk about my NINE. I’m proud of my babies so here’s Another ☝🏽! #fyp #largefamily #fambam #parents #momof9 #fitmom #fypシ ♬ original sound - Way Of Yaw

Pored toga što su joj pratioci uputili reči poštovanja za tako veliku porodicu i hrabrost da podiže toliko dece, većina joj je odala i priznanje na sjajnom izgledu. Pojedini pratioci su se zapitali da li porodica ima dobar standard i koliko je zapravo samo kreveta potrebno za svu tu decu kao i prostor i stvari koje su im potrebne. Lica neke od dece su mnogi prepoznali, rekavši da sa njima pohađaju istu školu.

Ono što je većinu korisnika ostavilo u šoku jeste saznanje da mama nema ni 40 godina, a da tako sjajno izgleda.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)