Roditeljstvo

SA 15 GODINA JE OSTALA TRUDNA, A POTOM DOBILA JOŠ DVOJE DECE: "Sve što su mi tada govorili tek sada shvatam i prolazim kroz krizu!" (VIDEO)

Ova mlada žena ima ćerku pred pubertetom i još dva sina, ali tek sada shvata šta je sve propustila zbog podizanja svojih mališana.

16.12.2023 18:00

SA 15 GODINA JE OSTALA TRUDNA, A POTOM DOBILA JOŠ DVOJE DECE: "Sve što su mi tada govorili tek sada shvatam i prolazim kroz krizu!" (VIDEO)
Tiktok-highhaylee

Hejli je mlada žena koja ima samo 28 godina i troje dece. Prvi put je ostala trudna i rodila ćerku sa samo 15 godina. Nakon što saznala da je u drugom stanju rešila je da zadrži bebu. Kasnije je dobila još dvoje dece. Sada, na pragu tridesetih i sa troje dece ona uviđa da je možda prenaglila sa decom koje je dobila u tinejdžerskim godinama.

Hejli pored brige o troje dece vodi i TikTok nalog na kome ima 45.000 pratilaca. Ona uglavnom na ovoj društvenoj mreži postavlja dogodovštine iz svakodnevnog života sa mališanima.

 

 

Jedna od poslednjih njenih objava privukla je veću pažnju kako njenih pratilaca, tako i medija. Naime, ova žena je shvatila da joj tek sada nedostaju neke stvari koje je propustila kao tinejdžerka jer se od rane mladosti bavila decom. Recimo, ona nije imala vremena za izlaske, prijatelje, hobije, čak ni za školovanje. Mislila je da će deca sve to nadomestiti, ali...

- Stvari koji su mi pričali stariji kada sam imala 15 godina i za koje se ispostavilo da su bili u pravu. Govorili su mi da će me otac deteta ostaviti i to se zaista dogodilo kada je naša ćerka imala dve godine. Pričali su mi da će mi nedostajati što uz decu nisam imala vremena za izlaske. Zaista mi je falilo da izađem s društvom i provedim se ne razmišljajući o deci kod kuće. Sada imam 28 godina i prolazim kroz krizu identiteta, jer jedino što znam je kako da budem mama - objasnila je ova žena, a o njoj je pisao i San.

 

 

Snimak je pregledan 415.000 puta i dobio je 10.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Dobila sam bebu sa 16 godina, tačno znam kroz šta sad prolaziš.

- Meni je najžalije što sam na koledžu dobila bebu, tako da nisam dobila diplomu, a nisam mogla ni da idem na studije zbog deteta.

- Ja imam 28 godina i takođe krizu identiteta iz razloga što nemam decu, tako da je kod mene slična situacija samo obrnuta.

- Mislim da sve nas udari kriza identiteta pre ili kasnije.

- Majčinstvo je najbitnije, a ti si mlada možeš i sada da nastaviš školovanje i da radiš šta god hoćeš, budući da si najbitniji životni “posao” odradila.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)