Roditeljstvo

OSTALA JE TRUDNA SA 16, UDALA SE I RODILA DVOJE DECE DO 18. GODINE: Tinejdžerka otkrila kako danas izgleda njen život i sa kojim užasima se suočava (FOTO/VIDEO)

Brijana Bars je mlada devojka koja je prekinula školovanje kako bi se porodila i odnegovala mališane koje je dobila u razmaku od dve godine.

14.05.2023 13:00

OSTALA JE TRUDNA SA 16, UDALA SE I RODILA DVOJE DECE DO 18. GODINE:  Tinejdžerka otkrila kako danas izgleda njen život i sa kojim užasima se suočava (FOTO/VIDEO)
tiktok-breanna.barrs

Brijana Bars je tinejdžerka koja ima 19 godina i već dvoje dece. Možda nije očekivala da će ostati trudna sa 16 godina, ali njena sudbina je bila takva. Ona sada uživa u braku sa suprugom koji je svega godinu dana stariji od nje i njihovo dvoje dece, a sadržaj iz privatnog života često objavljuje i na društvenim mrežama. Upravo tako ona je stekla veliki broj onih koji smatraju da je bilo nedopustivo da ona tako rano postane majka. Mnogi su poručili da kada se već "uvalila do guše" u probleme, jedini "spas" može da potraži u abortusu

Brijana ih, srećom, nije poslušala i ma koliko su joj govorili da upropašćava svoj život, ona je srećno dočekala svoje prvo dete, a nedugo potom i drugo. U međuvremenu se venčala sa njihovim ocem, koga je upoznala u srednjoj školi, a koji je svega godinu dana stariji od nje. To što se ona sa 17 venčala i ostvarila u ulozi majke se pojedinima nije nimalo svidelo.

Ova mlada mama se susrela sa brojnim komentarima na račun života koji vodi, a koji odstupa od standarda. Samo zato što se ona tako rano ostvarila u ulozi mame, dalo je za pravo nekim ljudima da joj poruče najgore stvari. Sama Brijana je na TikTok-u istakla je samo neke od hejterskih komentara.

- Ona je toliko ružna naspram njega -

- Ne mogu da dočekam razvod -

- Uništila si svoj život -

- Ne širi više noge -

- Debela si i odvratna -

- Šta će biti sa tom decom? -

 

@breanna.barrs I cant imagine being so miserable and lifeless that i felt the need to say those things to someone just living theie best life. #bekind #spreadlove #momsoftiktok ♬ Karma - Taylor Swift

 

Brijana uporno ističe da ima srećan život, da je ispunjena i kao majka i kao žena. Česte su i objave na kojima ona pokazuje da to što se venčala i rodila decu nešto ranije nego uobičajeno nije značajnije uticalo na nju. Tako je i ona uživala u svim pojedinostima odrastanja baš kao i njeni vršnjaci.

- Sa 16 godina rodila sam zdravu devojčicu. Dobili smo podršku od naših porodica i crkve. Pozvani smo i posetili maturu i sva dešavnja u našoj srednjoj školi. Verila sam se sa tatom svoje ćerke. Venčali smo se naredne godine, ja sam imala 17 godina tada, on 18. Ostala sam posle prvog deteta odmah trudna i drugi put i čekali smo dečaka. Rodila sam zdravog dečaka. Stekla sam divnu porodicu - pisalo je u serijalu fotografija koje su označile Brijanin život od 16. do 18. godine. 

- Ne savetujem drugima da se ovako rano ostvaruju u ulozi roditelja. Prosto sam u obe trudnoće imala sreće i ne bih menjala svoj život ni za šta, ali to je samo moj život - poručila je ona, a preneo San.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)