Telo

SVI ZANEME KADA VIDE OVU ŽENU: A tek kad čuju koliko ima godina, ne veruju svojim očima zbog njenih odevnih kombinacija! (FOTO/VIDEO)

Leksi je TikTokerka koja se oseća kao da i dalje ima 25 godina, a evo kako to pokazuje.

11.05.2023 16:01

SVI ZANEME KADA VIDE OVU ŽENU: A tek kad čuju koliko ima godina, ne veruju svojim očima zbog njenih odevnih kombinacija! (FOTO/VIDEO)
TikTok-mslovestoned

Savremeno doba je donelo i potrebu da svi žele da izgledaju što je moguće mlađe. Dame se posebno utrkuju da nekako "ostanu" u dvadesetim, a mnogima to i polazi za rukom. Teško da bi sa preciznošću moglo da se proceni da li neka žena ima 25 ili 35 godina, a garderoba, frizura i šminka im dodatno pomažu u tome. Tako je i izvesna Leksi (40), koju na TikToku prati 32.000 ljudi, želela da izgleda mladoliko uprkos činjenici da ima 40 godina, pa ne želi da se odrekne golog stomaka, pocepanih farmerki i minijaturnog šortsa.

Leksi je tako pre nekoliko godina objavila snimak na kome je zaista obučena kao žena srednjih godina, a u pitanju je crna majica zatvorena do grla, prekrivena braon kardiganom. Nosila je i farmerke i pustila dugu plavu kosu. Na sve je ponela i naočare za vid velikog, crnog okvira. Natpis koji stoji uz objavu je: "Kako društvo smatra da treba da se oblačim sa 38", prenosi San.

TikTok-mslovestoned

Leksi je na TikToku pokazala odevnu kombinaciju za koju tvrdi da ljudi očekuju da se ona tako oblači 

Fotografija koja je usledila je nasmejala mnoge, a na njoj je Leksi u kratkom teksas pocepanom šortsu, preko koga je vezala kariranu košulju dok gore ima crnu majicu bez rukava, a nosi i crne martinke. U opisu druge fotografije stoji: "Ko šiša društvo?!"

Očekivano, objava je naišla na veliki broj pozitivnih komentara.

- Ova druga fotografija je toliko u mom stilu, inače imam 42 godine -

- Neka te ne dotiču mišljenja drugih, izgledaš fantastično -

- Ja imam 49 godina, a i dalje obožavam da nosim žive boje i mini suknje -

- Podržavam ovo! Treba da se oblačimo u skladu sa duhom i da usrećimo jedino sebe! -

- Upravo sam napunila 40, ali osećam se kao da i dalje imam 25, pa se tako i oblačim! -

- Samo napred, devojko! - glasile su samo neke od oduševljenih reakcija. 

TikTok-mslovestoned

Ovako se Leksi oblači sa svojih 40 godina

Leksi nije posustala da ima svoj stil oblačenja, ali budući da je u top formi, ko da joj zameri. Ona je tako nedavno napunila 40 godina i ponosno je obukla najuže farmerice i crni top, otkrivši go stomak. Preko ramena je prebacila crnu torbicu i dužu kariranu košulju. Kosu je stilizovala u vidu talasa, dok je šminka umerena.

- Imam 40 godina i dalje sam fantastična! Niko ne bi rekao da imam ovoliko godina - ponosno ističe Leksi.

@mslovestoned 40 and fabulous. Can’t tell me 💩🚽😂 #over40 ♬ original sound - Mo

BONUS VIDEO:

Komentari (0)