Brak i veze

LISTALA JE FEJSBUK i odjednom na profilu nepoznate žene ugledala svog dečka sa kojim je živela! Usledilo je još jedno šokantno saznanje! (VIDEO)

Mikaila Miađanovski je sasvim obična devojka koja je postala poznata na TikToku nakon što je na najbizarniji mogući način uhvatila partnera u prevari.

30.04.2023 19:05

LISTALA JE FEJSBUK i odjednom na profilu nepoznate žene ugledala svog dečka sa kojim je živela! Usledilo je još jedno šokantno saznanje! (VIDEO)
TikTok/Printscreen/miik.aylaa

Mikaila Miađanovski je samo jedna od žena koja je saznala da je prevarena i to sasvim slučajno. Naime. ona je jedne večeri gledala Fejsbuk, dok je njen partner prao sudove. Slučajno je videla objavu žene koja je za svog novog dečka tvrdila da deluje sumnjivo i, po njenim rečima, "tu ima previše crvenih zastavica" upozorenja, već u početnim mesecima veze. Grupa je nosila naziv "Da li imamo istog dečka", a Miađanovska je nekako intuitivno slučajno ušla u nju i imala je šta i da vidi.

- Sedela sam za računarom, otvorila tu stranicu i videla mog dečka kako se na fotografiji koju je ta devojka prosledila mazi sa njom! Sa drugom ženom?! Shvatila sam da sam prevarena na najgori mogući način, a pored mene to je videlo i 35.000 ljudi! Samo veče pre tog saznanja je plesao sa mnom i ponašao se kao da me voli. Nisam znala šta da radim. Ušla sam u kuhinju i pokazala mu fotografiju na kojoj je intiman sa tom ženom. Uspaničio se, priznao je sve - započinje priču Tikokerka, a prenosi Indipendet.

@miik.aylaa As DJ Khalid once said… Anotha one 😩 #greenscreenvideo ♬ Dandelions - Ruth B.

Mikaila je očekivala bilo šta drugo, ali ne i to da odmah prizna neverstvo i počne da je preklinje šta da radi kako bi navodno ispravio situaciju.

- Samo je panično počeo da me pita šta da radi da bih mu oprostila. Ništa drugo nisam videla kod njega, nije bilo pokajanja, nije bilo nikakve emocije ni prema meni ni prema toj drugoj ženi sa kojom je imao paralelnu vezu. Priznao je da se viđa mesecima sa njom, ali da navodno ne bi mogao da pomisli da dan ne provede sa mnom, da ne bi mogao da  živi bez mene, da me voli i da sam ja njegov svet. Kako je pričao shvatala sam koliko laže sve vreme i mene i nju - nastavila je ona.

Mikaila se nikada nije nadala da će zbog objave svoje priče steći toliku popularnost na TikToku i da će postati viralna zahvaljući snimcima prevare.

- Jedva da me je pratilo stotinak ljudi, onda su moji snimci razotkrivanja prevare moga dečka počeli da bivaju pregledani i po desetine miliona puta. Bila sam zapanjena. Moje iskustvo navelo je druge žene da preispitaju svoje veze. Svakodnevno sam počela da primam poruke podrške. Mnogima je bio najinteresantniji snimak na kome sam dokrajčila flašiu belog vina pre nego što sam otišla u kuhinju da se obračunam sa dečkom - priznala je na kraju šaljivo. 

@miik.aylaa

*records myself to laugh at later bc my life is a joke* ps I’m still not laughing 🫠 ♬ original sound - King B

 

 

Komentari podrške odmah su usledili.

- Nadam se da nisi nasela na njegove laži -

- Trebalo je da istrpiš još malo i sačekaš da prvo opere sve sudove -

- Jednostavno ga ostavi, nemoj da se svađaš, plačeš, blokiraš ga, jednostavno ga samo ignoriši, to će ga najviše boleti -

- Sve se dešava sa razlogom, a ti si na vreme videla sa kim imaš posla -

- Da te zasita voli i da ne može da živi bez tebe, on to nikada ne bi ni uradio - glasile su samo neke od reakcija. 

@miik.aylaa

If you didn’t want people to know, you probably shouldn’t have done it 🤡 ♬ Get Fn Wrecked - 𝘼𝙇𝙄𝙂𝘼𝙏𝙐𝙍𝙍

BONUS VIDEO:

Komentari (0)