Telo

SVI SE ZAPANJE KOLIKE GRUDI ZAPRAVO IMA OVA ŽENA: Ovo je njen poslovni stajling u kome krije jednu veliku tajnu! (FOTO/VIDEO)

Kloi radi u lancu restorana brze hrane gde mora da bude atraktivna kako bi privukla što više mušterija, a korisnicima TikToka je oktrila kako joj to polazi za rukom.

27.04.2023 08:06

SVI SE ZAPANJE KOLIKE GRUDI ZAPRAVO IMA OVA ŽENA: Ovo je njen poslovni stajling u kome krije jednu veliku tajnu! (FOTO/VIDEO)
TikTok-klo.moneyyyy

Moda diktira različite trendove koji se menjaju iz godine u godinu. Tako je nekada bilo popularno imati male grudi, dok je sada, prema mišljenju mnogih, poželjno imati što veće atribute. Devojke manjih grudi se tako osećaju kao da su u ne preterano zavidnoj kategoriji, a mnoge od njih se snalaze na različite načine. Plastične operacije i ugradnja silikona je poslednja i najekstremnija varijanta na koju se pojedine pripadnice lepšeg pola odlučuju, baš kada nemaju drugog izbora i kada misle da će im to u velikoj meri popraviti kvalitet života.

S druge strane, odavno je bilo moguće vizuelno povećati grudi različitim brushalterima koji se popularnije zovu "push up" grudnjaci. Oni imaju sunđerasti umetak koji podiže grudi i čini da one izgledaju veće. Tiktokerka Kloi se odlučila upravo za tu proverenu, staru varijantu. Ona radi u jednom lancu prodaje brze hrane u Tvin Piksu, u Americi, i ističe da zbog potrebe posla mora da ima veće grudi, koje je "puš ap" grudnjakom i dobila.

TikTok-klo.moneyyyy

Prednost dobrog brushaltera Kloi je objavila na TikToku 

Poznato je da mnoge institucije imaju određena pravila oblačenja. Prema njima, ramena i struk ne smeju da budu goli, dok ni suknja ne sme da bude preterano kratka. Međutim, baš kao što su "strogo" ukrojene košulje i suknje dužine do kolena standardni dres kod većine poslodavaca, tako su u restoranima brze hrane, u kakvom je zaposlena Kloi, to kratak šorts, karirana košulja vezana tik ispod grudi i čizmice. Naime, vlasnik lokala u kom je ona zaposlena smatra da će mušterije rado dolaziti na doručak, ručak ili užinu gde su konobarice koje ih uslužuju mlade i atraktivnog izgleda, a kako se čini, nije mnogo pogrešio.

- Zbog posla moram da nosim šorts i kratku košulju. Sitnije sam građe i nemam neke grudi, ali zato nosim brushalter sa dodatnim ojačanjem uz pomoć kog moje grudi izgledaju veće. Da, trebalo bi da mi košulja bude kraća, kako bi mi se video stomak, ali poslodavac mi nije naredio da izbacim grudi. Ja pak smatram da već kad treba da budem atraktivna, onda se potrudim da izvučem maksimum iz sebe. Iako mnogi misle da dodatno šminkam grudi kako bi one izgledale još veće, to nije slučaj, samo je stvar do brushaltera - objašnjava Kloi, a prenosi San.

@klo.moneyyyy i had to do this video 💀idea cred: @theflathootersgirl ♬ International Super Spy - dylan

Snimak na kome je ona prvo bujnog poprsja, a potom i bez puš ap brushaltera na kom se vidi čime ona u stvari raspolaže, pregledan je 3 i po miliona puta i postao viralan. Objava ima 407.000 sviđanja i blizu 3.000 komentara.

- Ovo zaista izgleda lepo da je zaista tako, ali da sam muškarac i da trenutak kasnije otkrijem da moja devojka nema ni blizu takve grudi, jedna suza bi mi bukvalno skliznula niz lice -

- Ovo je već ozbiljna prevara -

- U čemu je tvoja tajna, kakav je to brushalter? -

- Meni taj brushalter treba što pre, deca su posisala sav život iz mojih grudi! -

-  Slatko sam se nasmejala -

- Molim te, objavi snimak kako bismo videli taj čuveni brushalter - ređale su se reakcije zapanjenih Tiktokera. 

TikTok-klo.moneyyyy

Kloi bez specijalnog brushaltera 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)