Moda

NIKADA NE NOSI BRUSHALTER A NJENE GRUDI IZGLEDAJU FENOMENALNO: Devojka bujnih oblina otkrila trik koji je oduševio devojke, ovo je neverovatno! (VIDEO)

Tiktokerka je pokazala na koji način devojke sa velikim grudima mogu da nose topove i majice na bretele bez grudnjaka a da to ne bude vulgarno.

21.03.2023 14:00

NIKADA NE NOSI BRUSHALTER A NJENE GRUDI IZGLEDAJU FENOMENALNO: Devojka bujnih oblina otkrila trik koji je oduševio devojke, ovo je neverovatno! (VIDEO)
Printscreen Tik Tok/josie_bullard

Tiktokerka Džozi Bulard (24) napravila je revoluciju na ovoj društvenoj mreži kad je otkila na koji način devojke sa bujnim poprsjem mogu da nose uske majice i topove bez brushaltera a da to ne bude vulgarno.

Kako je ispričala u jednom od svojih brojnih postova, sa ovim problemom se i sama suočila s obiziroma na to da ima prirodno velike grudi a mrzi da nisi grudnjake.

@josie_bullard If you hate wearing a bra with is will change your LIFE! Comes in XS-3XL! I wear a S with XL pads! Everything is linked in my bio! #klassynetwork #brami #tryon #chestcheck @Klassy Network ♬ original sound - Josie Bullard

Spas za velike grudi

Kao i sve mlade devojke i Džozi voli da nosi uske majice, kratke topove ili majice na bretele. Kako ima prirodno velike grudi gotovo je obavezno da ima brushalter. Problem je samo što ona mrzi brushalter jer joj stvara nelagodu i steže je.

- Ako mrzite da nosite grudnjake kao i ja ovo će vam promeniti život. Verujte mi ovo je spas za sve devojke koje imaju velike grudi - napisala je ona i potom objasnila o čemu se radi.

Da bi izbegla da joj se majice provide ili ocrtavaju bradavice kroz uski top na bretele sa unutrašnje strane svojih omiljenih komada garderobe je ušila improvizovani grudnjak. 

- U pitanju su meki i neprimetni jastučići koji se ne vide, ali čvrsto drže moje grudi na mestu. Uz to nema ružih bretala od grudnjaka koje izviruju pored tankih bretela majica ili topova. Toliko mi se dopalo da sam to napravila i sa košuljama, majicama, ma sa gomilom garderobe koju nosim bez grudnjaka - rekla je ona držeći u rukama gomilu odeće koju je prilagodila sebi i svojim potrebama.

Kako je objasnila na ovaj način može da nosi i komade koje nikad ranije ne bi obukla čak ni sa brushalterom jer se nije osećala prijatno.

- Na ovaj način grudi izgledaju potpuno priordono, ništa se ne vidi i ne ocrtava tako da nema vulgarnosti. Sa svim ovim ja sam slobodna i srećna žena - poručila je ona.

Pohvale pratilaca

Njeni postovi privukli su veliku pažnju njenih pratilaca, pa su se nizale pohvale kako se samo dosetila tako nečega.

- Ovo je ludo i sjajno! Samo me zanima kako perete te stvari. Da li pre pranja ukolonite jastučiće?

- Isprobala sam ovaj vaš trik i malo je reći da sam oduševljena. Zaista radi, osećam se slobodno a opet moje grudi ne štrče kao kad nosim brus - bili su neki od komentara.

Odgovarajući na pitanje od pranju ona je naglasila da uvek izvadi jastučiće i opere ih ručno kako bi joj duže trajali, dok ostale komade garderobe pere na uobičajen način u veš mašini. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)