Moda

NE NOSIM BRUSHALTER VEĆ TRI GODINE! Evo kako moje grudi sada izgledaju kada skakućem! (VIDEO)

Tiktokerka koja se predstavlja kao Meds pokazala je da se sjajno oseća u svojoj koži kada ne nosi grudnjak i pozvala je i druge da ga se otarase.

01.03.2023 19:01

NE NOSIM BRUSHALTER VEĆ TRI GODINE! Evo kako moje grudi sada izgledaju kada skakućem! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/madds.maxjesty

Grudnjak je deo odeće bez kog većina žena ne može da zamisli svoj stajling, naročito kada se pojavljuju u javnosti. Mnoge će se složiti kako on daje poseban oblik grudima, pa ponekad sa njima čini i pravu "magiju". Ipak, one dame koje nemaju potrebu za njim često ga i ne nose.

Tako je i jedna Tiktokerka pokazala kako joj je život bez brushaltera daleko lagodniji. Meds, kako se ona predstavlja na popularnoj društvenoj mreži, redovno prikazuje u afirmtivnom tonu da joj taj deo donjeg veša nije potreban. U jednoj objavi je čak zaplesala napisavši: "Pleši ako nisi nosila grudnjak tri godine jer si jednog dana samo shvatila da si se umorila od njega".

Printscreen/Tiktok/madds.maxjesty

Meds je pokazala koliko joj je komforno kada ne nosi grudnjak

Iako je ta devojka pobornik toga da je brushalter na ženskom telu suvišan, ipak je naglasila da postoje mesta gde je on neophodan i obavezan za nošenje, a to je teretana. Ona je otvorila čitavu diskusiju o tome da li je zaista poželjno ne nositi grudnjak ili je on s razlogom predviđen za sve žene.  

- Zvuči kao tortura. Sportki bra za pobedu!-

- Nikada ne bih mogla tako, ali samo napred devojko -

- Jedino ga oblačim kad idem na posao -

- Kod mene je pet godina u pitanju kako ga ne nosim -

- Zar se ne koriste za podršku? - komentarisale su korisnice mreže.

Pojedine Tiktokerke su naglasile kako bi volele da se "otarase" grudnjaka, ali da im posao ili sport kojim se bave, to jednostvno ne dozvoljava.

Većina njih se složila da ih je rad od kuće za vreme izolacije primorao na to, pa su se navikle na komfornost koju nenošenje grudnjaka pričinjava. Neke od dama koje su ušle u diskusiju naglasile su kako bi radije prešle na tu udobnost da nisu primorane zbog članova porodice da nose.

Meds je čak istakla da nošenje grudnjaka može prouzrokovati zdravstvene probleme, pa su se neke žene požalile da im nošenje brushaltera izaziva probavne smetnje, poput refluksa kiseline. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)