Moda

ONA OD TANGI PRAVI MAJICE, A OD TORBI ČITAVE KOMPLETE ODEĆE: Pogledajte ove savršene komade za koje se ne koristi igla i konac! (VIDEO)

Madlen Vajt je na društvenim mrežama poznata po recikliranju iznošene odeće od koje pravi nove moderne komade garderobe i ima više od milion oduševljenih pratilaca.

19.02.2023 19:30

ONA OD TANGI PRAVI MAJICE, A OD TORBI ČITAVE KOMPLETE ODEĆE: Pogledajte ove savršene komade za koje se ne koristi igla i konac! (VIDEO)
Printcreen Tik Tok/@madeleine_white

Madlen Vajt oduševila je pratioce na TikToku svojom genijalnom idejom kako od starih stvari pravi potpuno nove, moderne komade odeće. Sudeći po video snimcima koje objavljuje na toj društvenoj mreži Madlen ništa ne baca, već iznošene komade veštim prstima pretvara u novu odeću. 

@madeleine_white Im literally so obsessed safari barbie has entered the chat #grwm #ootd ♬ Africa - Toto

Na snimku koji je postao viralan i koji je videlo 1,6 miliona ljudi, Madlen je pokazala kako je od dve stare velike torbe napravila moderan safari komplet. Ona je najpre odsekla ručke na torobi, a potom je obukla i napravila suknju sa naborima koje je pričvrstila velikom kopčom. Kompletan izgled je dopunila kaišem koji je napravila od ručki torbe. 

Za gornji deo modernog kompleta ona je iskoristila drugu torbu kojoj je takođe odsekla ručke, prebacila ih preko glave kao šal, a potom je vešto vezala i dobila moderan top koji se savršeno uklopio uz suknju. I sve to bez upotrebe igle i konca, odnosno bez ikakvog šivenja. 

- Mislila sam da će ispasti katastrofalno, ali je sasvim ok. Na početku nisam imala pojma kako to da izvedem, ali uspela sam - rekla je Madlen koja je autfit upotpunila modernim čizmama.

Njeni pratioci oduševljeno su komentarisali umeće.

- Ti si apsolutno genijalna! NIkad mi ovako nešto ne bi palo napamet - 

- Ovo je poravi primer recikliranja. Svaka ti čast kako imaš sjajne ideje - 

- O, moj bože! Impresionirana sam! Ovo je ispalo tako dobro - bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

Madlen je poznata po tome što bukvalno ni iz čega pravi moderne komade garderobe. Najčešće koristi iznošene komade, pa majice pretvara u moderne mini-suknje, farmerice u vruće šortseve, a čak je uspela da, verovali ili ne, od tangi napravi ultra modernu majicu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)