Moda

NOSIM DONJI VEŠ UMESTO REGULARNE ODEĆE I NE ZNAM ZAŠTO TO NEKOM SMETA! Atraktivna plavuša pomera granice mode! (FOTO/VIDEO)

Tiktokerka Zoi Ajlanahil se predstavlja kao modna influenserka, ali zagovara veoma specifičan način oblačenja.

29.01.2023 21:01

NOSIM DONJI VEŠ UMESTO REGULARNE ODEĆE I NE ZNAM ZAŠTO TO NEKOM SMETA! Atraktivna plavuša pomera granice mode! (FOTO/VIDEO)
Printscreen/Tiktok/zoeilanahill2

Svaki komad odeće koji kupujemo predviđen je za određeni deo dana, kao i godišnje doba. Tako većina žena zna da se garderoba koja pripada donjem vešu nosi ispod regularne odeće, te da je to "nevidljivi deo imidža". Koliko god se podrazumevalo da se on ne eksponira, većina nas voli da i taj deo odeće bude atraktivan, jednako kao i svakodnevni komadi koje nosimo.

Jedna Tiktokerka je, međutim, odlučila da pokaže da i donje rublje može da bude nošeno tokom dana u kombinaciji sa regularnom odećom, što je izazvalo salve reakcija na popularnoj društvenoj mreži. Bilo je i onih koji su pokazali zabrinutost, budući da je TikTok veoma popular, kao i sve što se na njemu plasira, pa onda samim tim ima veliki uticaj na omladinu. 

Printscreen/Tiktok/zoeilanahill2

Zoi je samouvereno pozirala ispred kamere u bodiju koji je donji veš i koji se ne nosi kao regularna odeća

Ona je modna influenserka i zove se Zoi Ajlanahil, a nedavno je otkrila kako je "začinila" svoj izgled donjim rubljem jer je, kako objašnjava, atraktivno i lepo izgleda. Jedna od kombinacija te plavuše je podrazumevala kombinaciju satenskog braon bodija uparenog s farmerkama i blejzerom prebačenim preko ramena. 

- Uradi to. Ko god je rekao da ne možeš da nosiš donji veš, uradi to. Zašto da ne? - kaže Zoi u opisu objave.

Satenski bodi je lepo ocrtavao njenu skladnu figuru, a do izražaja su joj došle grudi. Ona je oduševljeno preporučila takav stajling, rekavši svojim pratiteteljkama da donji veš i te kako može atraktivno i skladno ukombinovati s regulanom odećom. 

Većini se Zoin stil dopao, te su brže bolje komentarisali izgled mlade influenserke rekavši da će sigurno nabaviti jedan takav. Ipak, bllo je i drugačijih komentara. 

- Ovo nije ništa novo i mislim da je sjajno. Ako se osećaš samopouzdano, budi takva -

- Naravno da možeš -

- Nerealno -

- Svet će te osuđivati na osnovu slike, ako je to slika zbog koje želiš da te osuđuju - 

- Ne kukaj kada te budu prozivali - komentarisali su pratioci, dok je bilo i onih koje su je pitale gde je kupila bodi.

Zoi je podelila još jedan video u kom je obukla nešto poput negližea za spavanje, međutim, nije sigurno da li je planirala da tu odeću ponese u kućnoj varijanti ili u javnosti. Pokazala je veliko oduševljenje kako odeća izgleda, iako je delovalo da je spavaćica nekoliko broja manja od njene veličine. Dok su je pratioci pitali da li je to prekratko za nju i može li uopšte da šeta u tome, ona je izbegla odgovor, međutim, otkrila je da je u pitanju XS veličina.

- Sakrio bih se iza zida kada bih te video u javnosti tako - napisao je jedan od korisnika mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)