Moda

SVI BRUJE O GODINAMA OVE ŽENE: Obukla je odeću svoje ćerke i zapanjila svet! (VIDEO)

Jedna mlada Tiktokerka odlučila je da sa mamom zavidnog izgleda učestvuje u novom izazovu na toj društvenoj mreži i tako je pobrala simpatije ljudi širom sveta.

15.01.2023 17:01

SVI BRUJE O GODINAMA OVE ŽENE: Obukla je odeću svoje ćerke i zapanjila svet! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/watermelanieeeeee

Uvreženo je mišljenje da žene u šezdesetim godinama treba da nose odeću koja je ozbiljnija i daleko svedenija od one rezervisane za mlade, pa je veoma retko videti neku vremešnu damu koja potencira mladalački stil. Ipak, ima onih koje ne prezaju od toga da se obuku poput devojaka, pa čak i ako, na primer, imaju višak kilograma

Jedna mlada Tiktokerka odlučila je da pokaže kako njena šezdesetogodišnja mama izgleda u odeći koju nosi ona. Uz tu objavu je napisala: "Pretvarajući moju mamu u mene".

Sredovečna žena koa se pojavila u snimcima izgleda savršeno za svoje godine. Krasi je vitka linija i duga kosa, a uz to je sa stilom ponela ćerkinu odeću koja odiše mladalačkim stilom. 

Majka je više puta promenila stajling vezujući kosu u visoku punđu, a zatim ju je raspuštala preko ramena. Srebrni top koji je obukla  joj je fenomenalno pristajao, što je pokazala sa svih strana okrenuvši se i pokazujući gola leđa i zategnutu, besprekornu figuru. S takvim stilom koji je više puta promenila, ona je izgledala duplo mlađe, a bukvalno je oduševila pratioce svoje ćerke.

Ona je zato još jednom pohvalila svoju mamu komentarom: "60 i još uvek ubija!"

Korisnici mreže bili su istovremeno šokirani i impresionirani izgledom žene i majke i nisu propustili priliku da prokomentarišu njen izgled.

- Kao vino... -

- Treba li vam očuh? - 

- K vragu, to je moja buduća žena... - komentarisali su korisnici mreže.

Pojedinci su prokomentarisali da im se novi trend na TikToku veoma sviđa i da žena izgleda božanstveno. Bilo je i onih koji su prokomentarisali da izgleda kao da je četrdesetim, pa su joj ponudili brak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)