Moda

HALJINA U KOJOJ JE OVA DEVOJKA DOŠLA NA VENČANJE IZAZVALA JE ZGRAŽAVANJE, komentari su brutalni: To je tako neprikladno, ja je ne bih pustila ni u salu! (FOTO)

Fotografijna jedne mlade žene preko noći je postala hit na mrežama jer se na njoj vidi kako je ona na venčanje svoje drugarice došla u dugoj, beloj, čipkanoj kreaciji.

bySrećna republika

05.01.2023 15:01

HALJINA U KOJOJ JE OVA DEVOJKA DOŠLA NA VENČANJE IZAZVALA JE ZGRAŽAVANJE, komentari su brutalni: To je tako neprikladno, ja je ne bih pustila ni u salu! (FOTO)
Printscreen/Reddit

Venčanja bi trebalo da budu izuzetno specijalna prilika za sve one koji u njemu učestvuju, a posebno za mladence, pa zato ne čudi što u većini zemalja postoje, doduše uglavnom nepisana, pravila kako se treba ponašati na toj ceremoniji kako bi sve teklo svojim tokom. Jedno od takvih pravila jeste i da nijedna dama, osim mlade, ne bi trebalo da nosi belo, čak ni u slučaju ukoliko se devojka koja se udaje odluči da joj venčanica bude u nekoj drugoj boji ili nijansi. Osim toga, mlada i mladoženja zadržavaju pravo da odrede "pravila ponašanja" na svom venčanju, pa se neretko dešava da svadbe budu tematske i da podrazumevaju oblačenje u određenom stilu ili tonu. 

Priča koja se preko sajta Redit proširila čitavim svetom, a koju je kasnije preneo britanski San, pokazala je u kojoj je meri jedna devojka izazvala bes internet zajednice nakon što je na mrežama osvanula fotografija na kojoj se vidi kako je ona došla na jedno venčanje. Naime, u pitanju je bila duga, bela, čipkana elegantna haljina, koja je najviše ličila na venčanicu, što je jedan deo korisnika interneta zbunio, a drugi potpuno sablaznio.       

Britanski San piše da je pomenuta mlada žena svoju haljinu pronašla na sajtu za onlajn kupovinu, Shein, očigledno znajući da ona baš i nije savršen izbor za veliki dan njene prijateljice. Da stvar bude bizarnija, u pitanju je bilo gej venčanje, pa su žene koje su se venčavale od svojih gostiju tražile da dođu u crnom autfitu. I svi su to ispoštovali osim pomenute devojke u beloj haljini. 

Printscreen/Reddit

Ona je s partnerom dšla u dugoj, beloj, čipkanoj haljini iako su svi gosti zamoljeni da dođu u crnom 

Čipkana haljina do poda ostavila je mnoge korisnike društvenih mreža u neverici. To se dogodilo nakon što je fotografija devojke podeljena na Reditu uz opis: "Gej venčanje, ali ona je jedina gošća koja nije u crnom. Venčanje je bilo apsolutno neverovatno. Savršeno, formalno i svi svatovi u crnom. Osim nje, u jeftinoj neukusnoj haljini".

Na fotografiji žena pozira sa svojim partnerom, držeći čašu šampanjca. Korisnici su najpre istakli da je haljina, koja je koštala 51 funtu (57,7 evra), dostupna i u crnoj boji, što znači da je ona mogla da se u istoj toaleti, samo u drugoj boji, uklopi s ostalim gostima.

- Da, zabrljala je. Ta crna verzija je prekrasna - 

- Iskreno, crna izgleda bolje nego bela. Kladim se da je mislila isto, ali je ipak htela da se istakne - 

- To je tako nepristojno i bez poštovanja. Takođe, haljina je ružna, tako da je samo ona izgubila - ređali su se komentari, a u jednom od njih je jedna mlada žena poručila kako, da je u pitanju njeno venčanje, "sporna" žena ne bi dobila dozvolu ni da uđe u salu. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)