Moda

CIPELE VAM KLIZE ILI SU VAM MALO VEĆE? Pomoću jednog komada odeće to ćete sprečiti za tren! (VIDEO)

Na TikToku je osvanuo trik kojim žene mogu rešiti problem izuvanja cipela na potpeticu, poput salonki, što je izazvalo podeljene reakcije.

13.12.2022 20:01

CIPELE VAM KLIZE ILI SU VAM MALO VEĆE? Pomoću jednog komada odeće to ćete sprečiti za tren! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/_comfylaces

Dame koje su ljubitelji visokih potpetica odlično znaju kakvo je uživanje imati na nogama glamurozne cipele, ali i sa čim se suočavaju dok na njima paradiraju sa samopouzdanjem, a one im nisu najudobnije. Naime, cipele su ukras na ženskoj nozi, ali u nekim situacijama mogu biti pravi izazov, pa i upropastiti zabavu. Gore od obuće koja žulja i koja nije razgažena, samo je ona koja isklizavaju sa stopala, što može da se desi kako zbog materijala od kog napravljene, tako i u situacijama kada dođe do pojačanog znojenja stopala su one jednostavno veće nego što bi trebalo.  

Dame koje su malo eksperimentisale i potrudile se da pronađu rešenje za taj problem, u tome su i uspele. I ne samo što su ga našle, već su ga i patentirale kao svoj izum i putem TikToka pomogle mnogim ženama da se izbore sa upornim isklizavanjem stopala iz cipele. One su se dosetile da se gornji deo grudnjaka, odnosno čipkani komad, zajedno sa fleksibilnim kaiščićem može iskoristiti kao pričvršćivač za obuću koji istovremeno može da je ulepša. Taj komad može se poručiti i onlajn, ali postoji način i da ga same naprave kod kuće. 

- Treba mi ovo ali želim klasičniji izgled -

- Imam ovo kupila sam onlajn -

- Ovo je briljantno - 

- Menja ideju igre i prelepo je. Sviđa mi se! -

- Čini cipele mnogo skupljim - komentarisale su korisnice.

Žene su bile oduševljene idejom i načinom na koji je Tiktokerka ukombinovala boje komada materijala s cipelom, a neke su joj sugerisale da bi možda prefinjeniji izgled dobile ukoliko bi boje bile slične i ako bi se nosile na čarapama. 

Iako su se mnoge dame složile da cipele izgledaju fantastično sa ovim dodatkom te da im on daje glamurozniji stil, bilo je i onih koje su bile skeptične i koje su rekle da će radije kupiti novi par obuće koji im potpuno odgovara nego da eksperimentišu sa starim. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)