Moda

KRISTIJAN LUBUTEN SPOJIO ŠTIKLE I KARMINE! Da li biste nosile ovakve potpetice, ovaj otac troje dece već uveliko korača u njima? (FOTO)

Nova kolekcija cipela koju potpisuje čuveni francuski brend ne mogu da odole ne samo žene, već ni pojedini muškarci.

07.12.2022 21:01

KRISTIJAN LUBUTEN SPOJIO ŠTIKLE I KARMINE! Da li biste nosile ovakve potpetice, ovaj otac troje dece već uveliko korača u njima? (FOTO)
YouTube/Printscreen

Mnoge dame koje drže do sebe obožavaju da nose štikle. Tu je i ona druga grupa koja ih voli, ali zbog svakodnevnog tempa nema preterano prilike da ih nosi. Bilo da ste pristalica potpetica koje volite da nosite svakodnevno, baš poput glumice Sare Džesike Parker u ulozi Keri Bredšo u seriji “Seks i grad”, ili da ih imate samo za specijalne prilike, brend Louboutin (Kristijan Lubuten) ima savršene nove potpetice. One su ni manje ni više, nego u onliku karmina.

Popularne visoke potpetice crvenog đona priželjkuju dame širom sveta, a devojke od malih nogu sanjaju o svom paru “lubutenki”. Nedavno je objavljena nova kolekcija čuvenog brenda, a čini se da ljubitelji cipela nisu ostali razočarani.

Kristijan Lubuten je, naime, predstavio jednu od najpoželjnijih kolekcija dosad i to kombinujući dva devojačka sna: ruž za usne i štikle. Tako je nastala štikla u obliku karmina. 

 

 

- Tanku potpeticu zamenio je štiklom u obliku karmina, koju je ulepšao sjajnim kamenčićima koji skreću pažnju na ionako zanimljivu i lepu cipelu. “Karmin-štikla” ističe se kao jedan od novih hitova kuće koja spaja svet mode, kozmetike i lepote, pri čemu kuća Lubuten više nego ikada zagovara smelost i samopouzdanje - navedeno je iz kompanije.

Lice kolekcije je Aneel Duget (Anaelle Duguet), mlada francuska manekenka koja savršeno predstavlja karakter mladih Francuskinja koje smelo žive. Ona je oličenje mladosti koja prolazi u petoj brzini, a pritom voli da nosi vesele i smele modne komade, baš kao i nove cipele omiljenog brenda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anaëlle (@anaelleduguet)

 

 

Izgleda da su "karmin-štikle" do te mere neodoljive da se za njih ne opredeljuju samo dame, već i gospoda. Među njima je najpoznatiji Mark Brajan (61), koji je po sopstvenom mišljenju sasvim prosečan muškarac, suprug i otac troje dece. On od hobija obožava fudbal, brze automobile, među kojima mu je omiljen porše, ali voli i da u slobodno vreme oblači suknje i nosi visoke potpetice. On je inženjer robotike, danas živu u Nemačkoj, a preferira suknje budući da mu one omogućavaju da ima klasičan muški stil do struka i kako sam kaže, “rodno neutralni” stil ispod struka.

Brajan na profilu broji čak 635.000 pratilaca, a ni on nije ostao imun na Lobutinove štikle u obliku karmina.

- Provereno napolju je dovoljno hladno da moram da nosim kaput, ali nosim i sandale! Međutim, pošto imaju ovu unikatnu potpeticu u obliku karmina iz Lubutena, zašto ne? - napisao je on u opisu fotografija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Bryan (@markbryan911)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)