Moda

NASLEDNICU GUČIJA OČUH GODINAMA SILOVAO! Šokantna ispovest američke milionerke, otkrila je mračne tajne čuvenih modnih brendova koje lede krv u žilama! (VIDEO)

Aleksandra Guči Zarini otkrila je stravičnu istinu o svom odrastanju, što je samo deo jezivih priča o pedofiliji, predatorskim kampanjama i silovanjima povezanim s nekim od najmoćnijih svetskih modnih brendova.

25.12.2022 19:01

NASLEDNICU GUČIJA OČUH GODINAMA SILOVAO! Šokantna ispovest američke milionerke, otkrila je mračne tajne čuvenih modnih brendova koje lede krv u žilama! (VIDEO)
tiktok/thisislemonade

Modni brend Guči je u vlasništvu Balensijagine matične kompanije Kering, a naslednica tog multimilionskog carstva je Aleksandra Guči Zarini. Ona je otkrila da ju je očuh seksualno zlostavljao dugi niz godina, kao i da je porodica Guči uradila sve da to prikrije, umesto da zaštiti nju.

tiktok/thisislemonade

Ispovest Gučijeve naslednice o zlostavljanju izazvao je veliku medijsku pažnju

Balensijagino ime je poslednjih nekoliko nedelja dospelo u žižu javnosti nakon što je taj brend visoke mode objavio kontroverznu kampanju koja je izazvala mnogobrojne reakcije u celom svetu. U njoj se, podsetimo, pojavljuju devojčice koje drže vezane plišane medvediće i stoje na vrhu sudskih dokumenata iz predmeta Vrhovnog suda o dečijoj pornografiji. Otkako je brend bio primoran da se izvini i ukloni kampanju, istraživački novinari i svakodnevni korisnici društvenih medija kopaju dublje u detalje rada poznatog modnog brenda i njene matične kompanje. Zato je sada ponovo i objavljena ispovest Guči Zarinijeve koja je, inače, svetlost dana prvi put ugledala 2020. godine. 

Istorijat sa pedofilskim sadržajem

Fotografisanje S&M plišanog medveda bilo je samo vrh ledenog brega. Već sledeća kampanja koju je Balensijaga objavila uključivala je umetničke knjige s motivima koji glorifikuju pedofiliju, kanibalizam i okultizam. To je mnoge ljude navelo da se pitaju zašto bi, zaboga, modni brend prikazivao takve vrste knjiga kada je po sredi samo obična modna kampanja.

Ali, naravno tu se ne priča ne zaustavlja. Balensijagina matična kompanija Kering, takođe je povezana s pojedinim izuzetno uznemirujućim sadržajem. Naime, izvršni direktor moćne firme, Fransoa-Anri Pino, koji je oženjen glumicom Selmom Hajek, poseduje aukcijsku kuću Kristi, mnogo puta optuživanu da distribuira pedofilske sadržaje. Braća Džejk i Dino Čepmen kreirali su više lutki modela namenjenih deci, koje su izuzetno uznemirujuće i predatorske. Postoji jedno "umetničko" delo koje nosi oznaku "F*ck Face". U pitanju je muško dete s penisom u erekciji umesto nosa i anusom umesto usta. Ono prikazuje dečaka kako hoda sa velikom smeđom majicom na sebi i ljubičastim patikama. Prodato je za 140.000 dolara. 

Važno je napomenuti da Kering poseduje i druge brojne luksuzne brendove. 

Progovorila Gučijeva naslednica

Aleksandra Guči Zarini (37) oglasila se 2020. kada je  navela da je godinama bila seksualno zlostavljana od strane svog očuha Džozefa Rufala. Zarini je unuka industrijskog titana Alda Gučija i kaže da je od šeste do 22. godine bila seksualno zlostavljana od strane Rufala i još gore, njena majka, Patriša Guči, i njena baka, Bruna Palombo, znale su za zlostavljanje. Ona navodi da su mu dozvolili da je snima golu u kadi dok ju je udarao, pored niza drugih fizičkih, seksualnih i emocionalnih zlostavljanja. Zarinijeva kaže da je Rufalo vršio pritisak na obe žene da ćute.

Bogata naslednica je podnela tužbu sudu u Los Anđelesu 2020. godine, navodeći da bi je njena majka udarila ili pokušala da je udavi, a onda bi se Rufalo umešao i ponašao se kao njen spasilac, samo da bi je zlostavljao na još gore načine. Rekla je da je znala da zlostavljanje dolazi jer je čula kako led zvecka u njegovoj čaši viskija, što je značilo da je krenuo u njenu spavaću sobu. Navodno ju je takođe podsticao da koristi kokain i kristal met. U tužbi se navodi da bi Rufalo ušao u Aleksandrin krevet go i trljao svoje genitalije o nju. Baba joj je navodno rekla "da ćuti" i sve zataška.

- Ako mislite da se ovo ne dešava ovde na Beverli Hilsu, onda treba da znate da moj počinilac i dalje živi u Kaliforniji, provodi vreme u kantri-klubu Bel-Er i volontira u bolnicama za vašu decu - rekla je ona u videu koji je obišao svet.

Kako je istakla, ono što je on uradio je neoprostivo.

- Bila sam užasnuta kada mi je sve otkrila u ordinaciji našeg porodičnog lekara u Londonu u septembru 2007. Odmah sam pokrenula brakorazvodni postupak protiv  Rufala i krenula da izlečim svoju porodicu kroz savetovanje - poručila je Zarinina majka Patriša Guči u saopštenju za javnost, pokušavši da se "opere" od teških optužbi svoje ćerke.

Međutim, naglasila je da su po sredi obične laži.

- Podjednako sam uništena optužbama protiv mene i njene bake, koje su potpuno lažne - zaključila je Zarina majka kada je cela priča isplivala u javnost.

Ove mračne, uznemirujuće optužbe vas zaista teraju da se zapitate zašto su luksuzni brendovi Kering povezani sa toliko zlostavljanja dece i pedofilije, bilo da se radi o optužbama za seksualno zlostavljanje dece ili predatorskim kampanjama u kojima se pojavljuju maloletnici sa vezanim plišanim medvedima. U nekom trenutku morate priznati da ovo ne mogu biti samo slučajnosti. Šta još kriju ovi brendovi? Šta se još krije ispod površine, piše Eviemagazine.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)