Zanimljivosti BLUDNI SIN NORVEŠKE PRINCEZE UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA: Uhvaćen sa žrtvom, policija pronašla nož na jezivom mestu 10:50
Zanimljivosti KIDNAPOVAO ME JE I DRŽAO DOK SU SE IŽIVLJAVALI NADA MNOM: Jeziva ispovest manekenke zaprepastila svet, a onda je otkrila i detalje mučenja! 22:35
Ispovesti MISLILA SAM DA ME DEČKO VARA, PA SAM MU UZELA TELEFON: U njemu sam našla nešto još mnogo STRAŠNIJE - legao je na moju majku, dok je ona... 23:15
Zanimljivosti RADIO MI JE JEZIVE GADOSTI! Bivša asistentkinja tužila Kanjea Vesta: Drogirao me je i silovao, a imam i poruke šta je bilo s majkom njegove žene! 17:37
Ispovesti "ODRASLA SAM U KULTU I BILA ZLOSTAVLJANA KAO DETE": Otac je uvukao u jezivi pakao, sa 7 godina je doživela najstrašnije 11:25
Zanimljivosti REPER OPTUŽEN ZA SILOVANJE I SNIMANJE NAPADA - ŽRTVA PROGOVORILA: Detalji tužbe zaprepastili, 11 žena prošlo PAKAO 19:07
Zanimljivosti POKUŠALA SAM DA UBIJEM DADILJU, A SUTRADAN JE STRADALA! Šokantna ispovest Pamele Anderson obišla svet, progovorila i o zlostavljanju kada je imala samo 12 godina! 20:01
Moda NASLEDNICU GUČIJA OČUH GODINAMA SILOVAO! Šokantna ispovest američke milionerke, otkrila je mračne tajne čuvenih modnih brendova koje lede krv u žilama! (VIDEO) 18:01
Zanimljivosti OVAKO DANAS IZGLEDA MIA KALIFA, glumica filmova za odrasle zbog koje su svi gubili glavu! Jedna scena umalo je nije koštala života i otad je usledila transformacija! (FOTO) 15:06
Zanimljivosti GLUMICU NAPASTVOVAO OTAC, pa je reditelj naveo na orgijanje! Jeziva sudbina jedne od najlepših žena današnjice, da li je prepoznajete? (FOTO) 14:05