Moda

NARUČILA JE BIKINI PUTEM INTERNETA, A KADA JE DOBILA PAKET USLEDIO JE ŠOK: Sarita je pokazala šta je kupila, svi u neverici gledaju njen snimak(VIDEO)

Iako je znala da je bikini koji je minijaturni model, tiktokerka nije očekivala da će biti manji od listića čipsa.

28.01.2023 18:15

NARUČILA JE BIKINI PUTEM INTERNETA, A KADA JE DOBILA PAKET USLEDIO JE ŠOK: Sarita je pokazala šta je kupila, svi u neverici gledaju njen snimak(VIDEO)
Printscreen/Tiktok/shauna_the_sheep123

Poznato je to da se je sezonsku garderobu najbolje kupovati i po nekoliko meseci ranije kako bismo na taj način uštedeli. Nemojte da vas hladno vreme zavara, sada je odličan trenutak da razmišljate o letovanju ove godine i svemu što vam je za to potrebno.

Pixabay.com

Kupovina putem interneta Sariti je došla glave

 

Ovim savetima vodila se i tiktokerka Sarita koja je putem interneta naručila bikini kojim je želela da zablista na plaži sa prvim letnjim temperaturama. Međutim, kada joj je paket stigao na kućnu adresu imala je šta i da vidi. To nije izbliza bilo onome što je želela. Naime, u sklopu jednog brenda za oblikovanje figure, tiktokerka je odabrala bikini za predstojeće leto želeći poput drugih devojaka da u njemu izgleda lepo i privlačno. Međutim, malo je reći da je devojka ostala u šoku nakon što joj je kurir dostavio paket.  

Ova ljubiteljka mode u snimku na Tiktoku pokazala je kako izgleda njen bikini, ako se tako uopšte može i nazvati. U šali je zalepila tortilje na kupaći, želeći da uporedi razmeru ove poslastice i komada odeće koji je dobila. U narednom videu ona je isprobala bikini preko odeće, pokazujući kako on jedva prekriva intimne delove tela. Sarita je bila saglasna da bi u tome možda samo do bašte otišla te ovako minijaturni bikini ne bi nikako nosila u javnosti. 

Printscreen/Tiktok/shauna_the_sheep123

Tiktokerka je stavila tortilja čips na kupaći kostim kako bi dokazala veličinu

Osim toga, tiktokerka je otkrila kako je bikini prilično neudoban te da je potpuno spušten od kukova nadole i da ga ne može podići kako bi želela. Pritom je pokazala tračicu koja ide po sredini i koja nema nikakvu podlogu za donje intimne delove tela. 

Sarita je rekla kako će ovo sigurno ću ovo probati na privatnom bazenu ili u bašti za sunčanje ali na plaži i u javnosti nikako.

Njena objava prikupila je 4, 6 miliona pregleda a bila je zatrpana i mnogobrojnim komentarima i mišljenjima korisnika mreže. 

- To je mikrobikini tako oni izgledaju.-

-Odmah sam pomislila da je u pitanju tortilja čips-

- Zaista je baš minijaturan-

 

@bbysarita Replying to @margenewilder ♬ original sound - bbysarita

 

- Ovo je u suštini kriminal.-

- Ovo ne bi prekrilo apsolutno ništa -

- Zašto si to kupila?- bili su šokirani korisnici objavom.

Devojka je odgovorila kako je na fotografiji na plus sajz modelu videla model bikinija koji je izgledao sasvim pristojno te da nije imala predstavu da će njena veličina biti ovakva. Drugi korisnici su komentarisali da bikini nije vredan datog novca, te da je to papreno skupo za svačiji standard a ta odeća se svakako nosi samo na plaži toko leta.

Mnogi su je savetovali da vrati proizvod jer su to "uzalud bačene pare". Pored toga što je skup sugrisali su da je izgleda vrlo nekomforno i napadno. Drugi su se našalili kako je bikini idealan za striptiz bar i slična mesta na kojima se pokazuje telo na taj način. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)