Moda

NARUČILA JE ODEĆU POZNATOG BRENDA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Influenserka je počela da se guši dok je isprobavala stvari, zvala prijatelje u pomoć! (VIDEO)

Jedna tiktokerka podelila je svoja mišljenja o poznatom brendu odeće Kim Kardašijan, te rekla kako više neće kupovati ništa iz njene kolekcije.

13.01.2023 16:09

NARUČILA JE ODEĆU POZNATOG BRENDA, A ONDA JE USLEDIO ŠOK: Influenserka je počela da se guši dok je isprobavala stvari,  zvala prijatelje u pomoć! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/sj_xcx

U želji da budu vitkije i idealnih proporcija žene su pohrlile ka tome da koriste sve popularnije steznike koji zaista, ruku na srce, dosta transformišu  telo. Među njima ima i onih koje su oduševljene brendom rijaliti zvezde Kim Kardašijan  koji je ona nazvala "SKIMS". Ipak, među njima se našla i jedna influenserka koja je ovu liniju nazvala šalom nakon što je pokušavala da se uvuče u ovu odeću koja je bila čak dva broja veća od njene regularne. 

Instagram - kimkardashian

Kim Kardašijan se hvali svojom garderobom za oblikovanje tela

 

Budući da je ova influenserka  iz Britanije te da nije upućena u američke veličine koje se razlikuju od evropskih, ona je na kraju kupila odeću za oblikovanje dva broja veća. Ona je detaljno pisala proces isprobavanja bodija, rekavši kako to boli i da je pravo gušenje. 

Iako je bila u dilemi da otkaže porudžbinu te se konsultovala putem elektronske pošte da li uopšte da naručuje to, rečeno joj je da je ta veličina sasvim u redu za nju. Pošto je tiktokerka svojim pratiocima rekla da će joj odeća najverovatnije biti velika, šokirala se kada je bodi stigao na njenu adresu i kada je videla koliko je zapravo mali. 

- Dok ga ne dobijete ne znate koliko je mali. Kažem da ne bi stajao trogodišnjaku - otkriva ona. 

 

 

Devojka je sačekala da ostane sama kod kuće kako bi isprobala bodi iz linije rijaliti zvezde. Tokom probanja kaže da se bukvalno zapetljala u odeći i da joj je ruka "završila oko vrata" te da je bila u situaciji "U pomoć, umirem, hitno je"

Iako je, kako kaže, uspela da ga obuče, bilo joj je prilično teško jer je potrebna pomoć dvoje ljudi da se ona u to uvuče. Na kraju ona je zaključila da joj je bolje da da ode u teretanu umesto što će nositi bodi od kojeg ne može da diše. 

-Hvala na iskrenom mišljenju.-

- Njena odeća za oblikovanje je užasna. Vratila sam sve što sam ikada naručila. Mnogo pumpanja priče zbog onoga što je ona -

- Nikada nisam probala njenu odeću za oblikovanje ali mislim da je njena regulrna odeća lepa - komentarisale su korisnice.

Devojka je rekla da više nikada neće kupiti ovako nešto, a njeni fanovi na Tiktoku su joj poručili da sjajno izgleda te da joj nije potrebna takva odeća.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)