Telo

IMALA JE NAJVEĆE PRIRODNE GRUDI A ONDA SU ONE SAMO NESTALE: Sofija tvrdi da nije išla na operaciju, kako je ovo moguće? (FOTO)

Nakon što je smršala 18 kilograma, njene bujne obline su nestale.

23.01.2023 21:05

IMALA JE NAJVEĆE PRIRODNE GRUDI A ONDA SU ONE SAMO NESTALE: Sofija tvrdi da nije išla na operaciju, kako je ovo moguće? (FOTO)
Printscreen/Tiktok/sophiamastt

Pod uticajem društvenih mreža i napretka estetske hirurgije sve više žena danas podleže novi trendovima te povećavaju kako usne tako i grudi. Novi standardi lepote pred pripadnice nežnijeg pola postavili su izazove koje većina nažalost ne može da isprati što im budi frustraciju. I dok neke žene odlaze kod plastičnog hirurga i licitiraju sa brojkama da li će grudi da uvećaju na "četvorku" ili "peticu", druge traže načine da se reše svojih prevelikih grudi.

Sofija Mast, tiktokerka poreklom sa Sicilije odlučila je da sa svojim pratiocima podeli iskustvo koje je prošla kako bi umanjila svoje bujne obline. Naravno nije u pitanju nikakva operacija koja joj je u tome pomogla već je grudi izgubila gubitkom svoje težine. Kako je u jednoj od objava objasnila, izgubila je svoj višak i to od 18 kilograma smanjenjem hrane i redovnim vežbanjem

Printscreen/Tiktok/sophiamastt

Sofija je mislila da je imala dovoljno samopouzdanja da pozira, dok nije izguila težinu i shvatila da tek sada uživa u svojoj koži

 

Ona je pokazala opuštenu kožu nakon gubitka težine, jer je bilo nepoverljivih među njenim pratiocima na društvenim mrežam. Kako je Sofija otkrila, opuštenu kožu prikriva savršenim  grudnjakom iako bi volela da je uradila makar "podizanje grudi". U svojim objavama otkrila je i to kako je bila strogo disciplinovana u ostvarivanju svog cilja, da se bazirala na treninge .

 Sada je zadovoljna trenutnim izgledom i manjim grudima, deluje samopouzdanije i nada se da se kilogrami neće vratiti.

- Izgleda bolje....deluješ deset godina mlađe -

- Sada mogu videti tvoje lice bolje i definitivno si prelepa! -

 

 

- Dobro za tebe ali izgledala si fantastično i pre -

- Izgledaš tako srećno i predivno! Odlično za tebe! - komentarisali su njeni pratioci.

Neki od pratilaca su Sofiji rekli da ne veruju u to da je prirodnim putem uspela da toliko smanji grudi  te da je verovatno imala neki vid intervencije, što je ona demantovala objavivši slike gde pokazuje da je sve uradila uz pomoć discipline i motivacije te skinula kilograme koje nije želela. 

 

 

Jedna devoja ju je pitala da li se sada oseća manje atraktivnom kada su u pitanju izlasci i sastanci, a Sofija je rekla da je sada "konvencionalno privlačna" te da je mnogo zadovoljnija svojim izgledom.

Za transformaciju joj je bilo potrebno pet meseci i, kako kaže, sve se svodilo na manje jela i na svakodnevno vežbanje.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)