Brak i veze

ONA JE OTKRILA NAČIN KAKO SAZNATI DA VAS PARTNER VARA: Garantovano deluje!

Kira Arelano je na sopstvenom primeru osetila koliko je teško biti u vezi sa osobom koja je neverna, a sada sa ženama širom sveta deli svoje iskustvo.

21.01.2023 13:01

ONA JE OTKRILA NAČIN KAKO SAZNATI DA VAS PARTNER VARA: Garantovano deluje!
Shutterstock. TIk Tok

Kira Arelano (19), medicinska sestra iz Las Vegasa postala je internet senzacija nakon što je otkrila kako ju je dečko prevario. Ona sada deli savete drugim ženama kako da se zaštite od nevernog muškarca, posebno ako imaju planove da se udaju za njega.

shutterstock.com

Klauzula o neverstvu je zaštita od mogućeg neverstva partnera u braku

Klauzula o neverstvu

Kako je ispričala Kira, posle četiri meseca zabavljanja saznala je da je u drugom stanju. Baš u tom delikatnom trenutku saznala je da ju je verenik prevario.

- Odlučila sam da mu oprostim i tri dana kasnije me je zaprosio. Prihvatila sam njegovu ponudu za brak, ali sam stalno razmišljala kako da se u budućnosti zaštitim od njegovih mogućih prevara - otkrila je ona.

Tad je došla na ideju koja joj je, prema njenim rečima, pokazala da njen budući suprug nema nameru da joj bude veran ni kad se venčaju.

- Rekla sam mu: "ok, udaću se za tebe, ali pre toga ćemo potpisati predbračni ugovor. U ugovoru će biti posebna klauzula koja će garantovati da ćeš isplatiti novac za moj emotivni i duševni boil ukoliko me prevariš tokom braka" - ispričala je Kira.

shutterstock.com

Kira je posle tri meseca raskinula veridbu, pa je i venčanje propalo i to sve zbog neverstva

Raskid umesto venčanja

Nakon što je to  saopštila svom vereniku, primetila je da je počeo neobično da se ponaša. 

- Kad sam pomenula predbračnu klauzulu i klauzulu o neverstvu, postalo mu je neprijatno. Na kraju je nevoljno pristao. Započeli smo planove za venčanje, odabrala sam venčanicu i išli smo da gledamo mesto za svadbu. Međutim, skoro da nismo ni razgovarali, a i kad smo pričali svaki naš razgovor se završavao svađom. Tri meseca nakon veridbe smo raskinuli. Jednom varalica, uvek varalica - poručila je Kira. 

Ona sada na društvenim mrežama deli savete ženama kako da se zaštite od nevernih muškaraca.

- Predbračni ugovor i klauizula o neverstvu su jedini način. Zapamtite to. Ne pristajte ni na kakve kompromise i ne verujte u prazna obećanja. Posle svega što mi se dogodilo shvatila sam da me moj bivši verenik zapravo nikad nije voleo zato je i bolje što smo se razišli - naglasila je ona.

Inače, to nije novina jer klauzulu o neverstvu u predbračnim ugovorima gotovo obavezno imaju holivudske zvezde. Prvi takve vrste tražila je Ketrin Zita Džons 2000. godine pre udaje za Majkla Daglasa koji je u slučaju prevare bio u obavezi da joj isplati pet miliona dolara. Da li je to pomoglo da joj ostane veran tokom braka nije poznato. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)