Sex

PROGOVORILA LJUBAVNICA: Šokantno je na koga je svalila krivicu za krah ljubavi!

Ispovest žene koja je uplovila u vezu s oženjenim čovekom bacila je potpuno drugačije svetlo na takvu vrstu veza.

13.12.2022 22:01

PROGOVORILA LJUBAVNICA: Šokantno je na koga je svalila krivicu za krah ljubavi!
Foto: Shutterstock

Mnoge žene se ne bi upuštale u vezu sa oženjenim čovekom, ali jedna je svesno ušla u takvu vrstu "zabranjene" veze i to bez imalo griže savesti. Naime, kako je sama priznala, nikada se nije pokajala što se našla na putu između jednog muškarca i njegove supruge i ne smatra sebe odgovornom za njihov eventualni razvod.

- Sreli smo se na sajtu za upoznavanje. Odmah mi je rekao da je oženjen i pitala sam se šta onda traži na sajtu za upoznavanje. Objasnio mi je da je očajan u braku, da ga žena ni ne primećuje, uzima ga zdravo za gotovo i odnose nemaju već godinama. Rekla mi je da žive kao cimeri. Svakim danom mi se poveravao sve više i više, tako da smo otvorili mnoge druge teme - započinje priču ta žena.

shutterstock.com

Sve je počelo naizgled bezazleno

Duge prepiske su vodile telefonskim razgovorima i vremenom je postalo i više nego očigledno da između dvoje ljudi postoji nešto više od puke prepiske u dokolici.

- Posle puna 2 meseca dopisivanja i svakodnevnog kontakta priznala sam mu ljubav, kao i on meni i uplovili smo u vezu. Međutim, vremenom su počele mnoge stvari da mi smetaju. Žena je uvek imala prioritet. Nisam mogla da ga pozovem kad god bih to želela, on nije mogao da me vidi kad god bi poželeo. Viđanja su postala proređena, ali to ništa nije menjalo u odnosu između nas dvoje - objasnila je ona.

shutterstock.com

Dopisivanje preraslo u vezu

Njegova supruga možda nije imala ni predstavu šta se dešava iza zatvorenih vrata, a možda je i videla poneku crvenu lampicu upozorenja, koju je očigledno uspešno ignorisala.

- Ukoliko me pitate da li mi je žao njegove supruge, odgovor je ne. Ta žena je svesno rešila da njega ispusti iz svog života. Ona ima sve privilegije supruge, ima dobrog muža, veliku kuću, skup auto i sve ljubimce. To što mu nije pružala dovoljno pažnje i nežnosti i što se on osećao nevoljeno i odbačeno je lično njen problem. Znajući sebe, ja se tako nikad ne bih ponašala prema čoveku koga volim. To je razlog što se ne osećam odgovornom ukoliko do njihovog razvoda dođe. On je bio nesrećan i pre nego što je upoznao mene. Ja sam mu samo pružila ljubav koja mu je nedostajala i nastaviću da se borim za njega - samouvereno je zaključila ljubavnica koju je svoju priču odlučila da podeli s čitavim svetom preko portala Redit. 

Foto: Shutterstock

Ne želi da se odrekne oženjenog ljubavnika

BONUS VIDEO:

Komentari (0)