Sex

DEČKO ME JE PREVARIO I OSTAVIO KADA SAM ZATRUDNELA, sada mi kažu da abortiram a on ne želi ni da čuje za mene! (FOTO)

Ovaj muškarac želeo je dete sa partnerkom po svaku cenu, a onda ju je prevario i ostavio, čak i odbio mogućnost da je dete koje ona nosi zapravo njegovo!

14.01.2023 22:00

DEČKO ME JE PREVARIO I OSTAVIO KADA SAM ZATRUDNELA, sada mi kažu da abortiram a on ne želi ni da čuje za mene! (FOTO)
Shutterstock

Rođenje deteta je nešto što samo po sebi donosi veliku odgovornost. Situacija postaje još odgovornija ukoliko žena nema podršu partnera kao što se ovoj ženi desilo. Ona ima 34 godine i dugo je bila u vezi sa muškarcem koji je 5 godina stariji do nje, međutim, njihova veza nije krunisana brakom.

- Moj partner je čak priželjkivao da mu rodim dete. On je i na moje instistiranje da koristimo nešto od kontracepcije, to uvek odbio uz obrazloženje da on želi da dobijemo dete. Uvek bih mu odgovorila da bih želela da se prvo venčamo, pa onda da ostanem trudna, a ne obrnuto - započinje ispovest ova žena koja je potražila savet od korisnika interneta, a preneo San.

shutterstock.com

Veza koja je u početku obećavala

 

Da nemaju sve ljubavne priče srećan kraj, od davnina je poznato i svaki raskid je sam po sebi težak, međutim, ovoj ženi bilo je još teže nego drugima.

- Nisam se nadala da će me prevariti, ali sama sam bila svedok njegove prevare. Usledila je užasna svađa posle koje me je on ostavio i više se uopšte nije javljao. Bila sam očajna, ali shvatila sam da nikoga ne možete da naterate da bude sa vama ako ne želi, a očigledno je da moj dečko nije više želeo da bude sa mnom. Međutim, onda sam primetila da mi ciklus kasni. Prvo sam pomislila da je zbog stresa, ali ispostavilo se da sam trudna. Kada sam bivšem dečku to saopštila, optužio me ja da sumnja da je to dete uopšte njegovo, da ne želi da ga vidi i da mi neće finansijski pomagati. Ne znam šta da radim, a ni porodica nije na mojoj strani. Mama mi je rekla da je najbolje zbog svega da abortiram, ali ja to ne želim - zavapila je ova očajna žena.

Foto: Shutterstock

Poslednje čemu se nadala pošto ju je dečko ostavio je trudnoća

 

 

Bračna terapeutkinja saopštila joj je da mora da se bori za svoja prava i za prava deteta, kao i da obavezno traži DNK analizu.

- Čak iako vaš bivši sumnja, DNK analiza je tu da potvrdi da li je on otac. Ako se ispostavi da jeste, moraće da daje alimentaciju za dete, hteo on to ili ne. Za početak treba da odete do ginekologa i da dobijete uputstva šta sve treba da radite ukoliko zaista želite da zadržite to dete. Vi morate samostalno u ovom slučaju da donesete odluku da li želite dete kome ćete po svemu sudeći biti jedini roditelj. Porodica može da da mišljenje, ali ne i da vas tera na naredni korak koji je jedino na vama - poručila je terapeutkinja nesrećnoj devojci.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Dejan

15.01.2023 09:48

Da si ti nama sestro živa i zdrava, samo ti njega rodi. Bog će to da ispravi, postoji DNK analiza. Kakvi su to roditelji devojke koji ne žele unuče,?