Brak i veze

PRELEPA ATLETIČARKA IMA 40 GODINA I DALJE JE NEVINA: Odnose želim da imam tek u braku, a sada strahujem da nikada neću postati majka (VIDEO)

Lolo Džons nikako da pronađe onog pravog sa kojim bi zasnovala porodicu, te se odlučila na radikalan potez.

22.01.2023 13:00

PRELEPA ATLETIČARKA IMA 40 GODINA I DALJE JE NEVINA: Odnose želim da imam tek u braku, a sada strahujem da nikada neću postati majka (VIDEO)
Instagram-lolojones

Današnje vreme je takvo da je sve odmah dostupno i na dohvat ruke, a seks je samo jedna stvar u nizu koja se olako shvata. Sve je više onih koji su počeli da odlažu stupanje u intimne odnose dok ne upoznaju u potpunosti partnera i shvate da li sa njim žele baš sve da dele. Jedna od njih je i atletičarka Lolo Džons (40). Ona je pak otišla toliko daleko da je čvrsto rešila da seks konzumira tek kada stupi u brak i od te odluke ne odustaje. Veoma je atraktivnog izgleda te često privlači poglede jačeg pola. 

Ne znam zašto me Bog još uvek nije blagoslovio brakom. Mnogi mi se muškarci sviđaju, ali u veze sa mnom ulaze uvereni da će mi promeniti stav. Pokušavala sam da izlazim sa ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i sa kolegama atletičarima, ali uvek se završavalo raskidima i mojim slomljenim srcem. Odlučna sam u tome da prvi put vodim ljubav tek kad stupim u brak, ali nikako da nađem pravog muškarca - pojadala se Džonsova.

 

 

Lolo je 15 dana pre 40. rođendan shvatila da možda nikada neće ne samo naći "pravog" i imati seks, već se možda nikada neće ostvariti u ulozi majke, koju toliko dugo priželjkuje.

- Prestravljenja sam! Tačno za 15 dana punim 40 godina. Ništa me nije uplašilo više od osećaja da mi ponestaje vremena da imam porodicu. Prvi put sam htela da zamrznem jajne ćelije kada sam imala 30 godina, ali sam odustala jer sam mislila da ću uskoro upoznati budućeg muža. Evo me 10 godina kasnije i ništa se nije promenilo! Postala sam veoma uznemirena i ne znam da li uopšte mogu da imam decu. Odlučila sam da zamrznem jajne ćelije i na sreću, testovi su pokazali da sam još uvek "plodna" - objavila je kroz suze atletičarka uoči 40. rođendana.

 

 

Ona je ovim potezom želela da motiviše žene da što pre provere mogu li da imaju decu i ukoliko mogu da odmah zamrznu jajne ćelije.

- Nisu sve žene iste. Možete imati 35 godina i broj jajnih ćelija kao neko ko ima 25, ili možete imati 25 i već da gubite jajne ćelije velikom brzinom. Ako znate da želite da osnujete porodicu, ali jednostavno ne možete to da uradite trenutno, možda iz razloga karijere ili zato što još uvek nemate muža, razmislite o zamrzavanju jajnih ćelija - napisala je ona na Instagramu.

 

 

Ova žena potencirala je više puta da budućem suprugu želi da daruje nevinost, ali to priznanje joj je samo zakoplikovalo odnose.

Nevinost je poklon koji želim da dam budućem suprugu. Ali shvatite, ovo putovanje je tako teško. Ovo mi je najteža stvar u životu. Puno teže od treninga za Olimpijske igre i od završetka školovanja. Vođenje ljubavi vam zapravo pomaže kao sportisti. Dobro je za vaše hormone. Dakle, ja sam u nepovoljnom položaju. Shvatila sam da mi je priznanje da želim da čekam brak da bih imala seks "ubilo" sve sastanke. Nisam uopšte više imala šanse. Pre sam barem imale neke šanse, ali sada nikakve - objasnila je Lolo.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Djoka

22.01.2023 14:39

Dirljivo, ganutljivo pa i ja ima stotinjak godina i nijesam se ostvrio kao otac niti ću. Ko voli svoju decu taj ih nema.