Brak i veze

PRIŠLI SU MI ZBOG SIMBOLA NA KUPAĆEM I PONUDILI NEŠTO KRAJNJE NEPRISTOJNO: Britanka i njen suprug zanemeli nakon jednog događaja na plaži!

Britanka po imenu Linda podelila je sa pratiocima na TikToku jedno svoje neobično iskustvo, ali da li je sve baš tako kako kaže?

20.01.2023 21:01

PRIŠLI SU MI ZBOG SIMBOLA NA KUPAĆEM I PONUDILI NEŠTO KRAJNJE NEPRISTOJNO: Britanka i njen suprug zanemeli nakon jednog događaja na plaži!
Printscreen Tik Tok/@lindajeanw

Britanka Linda letovala je sa suprugom i decom kad je jednog dana na plaži obukla kupaći kostim sa motivom ananasa, ne sluteći da će se zbog toga naći na meti posebne grupe ljudi. Kako je ispričala u video snimku na TikToku, ona i njen suprug su na plaži upoznali ljude koji su bili izuzetno ljubazni, nakon čega se dogodilo nešto što ju je potpuno prenerazilo.

Problematičan kupaći

U početku je Linda samo mislila da se našla na plaži sa izuzetno ljubaznom grupom ljudi, sve dok njoj i njenom suprugu nisu otvoreno ponudili da se zamene partnerima.

- Ispostavilo se da su mislili da smo svingeri zato što sam nosila kupaći kostim sa motivima ananasa. Nisam imala pojma da ananas nešto znači, ja sam kupila kupaći zato što mi se dopao i dobro mi je stajao - objasnila je ona. 

Linda nije detaljisala o susretu sa svingerskim parom i da li su njoj i njenom suprugu ponudili i seks, ali je jasno da je bila iznenađena kad je shvatila o čemu se radi.

- Suprug i ja smo bukvalno zanemeli. Zbunjeno smo se pogledali, a potom smo prasnuli u smeh. Stvarno nisam imala pojma šta znači ananas, ali taj kupaći više nikad nisam obukla - dodala je Linda.

Pixabay.com

Ananas stavljen ispred kuće navodno je znak da je unutra svingerska žurka

Ananas je znak?

Njen video snimak pregledan je 4,3 miliona puta, a u komentarima je sledilo objašnjenje zašto je baš to voće simbol svingera.

- Ananas se nekad smatrao za znak bogatstva i gostoljubivosti zato su ga svingeri uzeli za svoj zaštitni znak - 

-  Ananas je među svingerima znak da želite da zamenite malo partnere tokom seksa. Ako se ananas stavi na trem ispred kuće, to je znak da se unutra održava svingerska žurka. Svingere ćete i prepoznati po tome što nose odeću na kojoj je znak ananasa - stručno je objasnio jedan od njenih pratilaca očigledno dobro upoznat sa običajima svingerske zajednice. 

Bilo je, međutim, i onih koji nisu poverovali u tu priču. 

- Ovo je glupost. Ja sam svinger i nikad nisam čula za tako nešto. Zar stvarno mislite da to tako funkcioniše - napisala je jedna žena u komentarima na njen post.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)