Moda

JA OVAKO NOSIM BRUSHALTER! Tiktokerka razgrnula sako, pa bradavice sakrila rukama, mnogi joj poručuju: Tako se nikad nećeš udati! (VIDEO)

Moda ne poznje ni pravila ni granice, ali mnogi smatraju da je Dani Da Silva pomalo preterala.

04.03.2023 18:01

JA OVAKO NOSIM BRUSHALTER! Tiktokerka razgrnula sako, pa bradavice sakrila rukama, mnogi joj poručuju: Tako se nikad nećeš udati! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/dani_dasilvaa

Moda svakodnevno pomera granice i svedoci smo da dizajneri danas promovišu sve ono što nam je možda nekada bilo nezamislivo. Tim trendom počeli su da se vode i mladi pa su skloni eksperimentisanjima kako bi izgledali što atraktivnije i zanimljivije.

Da ne robuje nikakvim pravilima i da ih rado krši pokazala je i influenserka iz Bostona Dani Da Silva, pokazavši jednu svoju kreativnu kombinaciju koja je naišla na različita mišljenja. Ona je, naime, obukla crni, čipkani grudnjak preko kog je imala samo crni blejzer i to je iskombinovala sa crnim pantalonama. Devojka je uz video zapis napisala: "moj život, moja pravila, moj stil, moj stav, voliš me ili me mrziš, nije me briga", pokazala da se oseća dobro u svojoj koži i da joj taj stil odevanja potpuno odgovara. 

Printscreen/TikTok/dani_dasilvaa

Tiktokerka je pokazala da kombinuje donji veš sa odećom za svaki dan 

Pozirajući u nekoliko poza ona se rugala svojim kritičarima i svima koji ne dele njeno mišljenje.

- Nešto u kombinaciji grudnjaka i prevelikog odela me čini divljom - rekla je Tiktokerka Dani u svojoj objavi.

Većina njenih pratilca je podržala njen stil odevanja hvaleći joj ukus za modu.

@dani_dasilvaa Something ab that bra and oversized suit combo makes me feral #swag #boston ♬ original sound - 카디자 아이샤✨🤼‍♀️

- Izgledaš jako dobro -

- Tačka, pogled -

- Moj stil, moj stav -

- Ne razumeju - nadovezali su se neki komentari pratilaca koji su podržali devojku rekavši kako drugi ljudi nemaju smisla za modu.

Pojedinci su se našalili kako na taj način nikad neće pronaći muža, dok im je Dani odbrusila kako već ima dečka.

Inače, trend nošenja grudnjaka kao odevnog predmeta postoji već neko vreme, a naročito se ispromovisao putem društvenih mreža. Luksuzan donji veš, odnosno njegovv gornji deo, devojke rado kombinuju sa sakoima i blejzerima ističući na taj način odvažnost. Među zapadnim zemljama taj trend je naširoko rasprostranjen, dok ima onih koji na to gledaju sumnjičavo, ističući da su neke stvari "jednostavno previše".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)